Cafitesse, altijd lekkere koffie zonder zorgen.

Ontdek hieronder de voordelen van het unieke Cafitesse zetsysteem. Met een Cafitesse koffieoplossing kiest u heel bewust voor een gebruiksvriendelijke en hygiënische machine. Dankzij de unieke zetmethode hebt u nooit afval, filters of koffieresidu. 

Uiterst hygiƫnisch zetsysteem

Cafitesse is het meest hygiënische koffiesysteem. Van productie tot en met de druk op de knop van de machine zit de koffie in een vacuüm verpakking, iedere verpakking is voorzien van een geïntegreerde doseertuit en wordt direct in de machine geplaatst zonder dat deze in contact komt met vuil of bacteriën.

Ontzettend snel

Met een Cafitesse machine zet je kop koffie in minder dan 6 seconden. Ofwel tot wel 650 koppen per uur. Dat gaat ontzettend rap! Vergeet wachtrijen voor de koffieautomaat, want koffieliefhebbers pakken snel een kop koffie en kunnen weer door. Zo houd iedereen tijd over om echt van een pauze te genieten.

Dezelfde vertrouwde kwaliteit

Cafitesse is een vloeibaar koffie extract dat van de allerbeste kwaliteit bonen wordt gezet. Cafitesse staat voor vers gezette koffie van topkwaliteit: 100% pure koffie. De Cafitesse koffiemachines bieden u topkwaliteit, maximale gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Meer weten over Cafitesse?

Contacteer ons voor meer info.

Vul vrijblijvend het formulier in en wij contacteer u zo spoedig mogelijk. 

Informatie aanvragen