ESPRESSO

Het authentieke koffiebar-gevoel op kantoor

Wat is espresso?

Het verschil tussen een espresso of andere koffie zit'm in de koffiebonen, de bereiding en hoe ze gemalen worden.

Anders dan bij andere koffies worden de bonen het zetten van het een espresso à la minute gemalen en onder hoge druk in het kopje geperst. Daardoor is de smaak veel intenser en is het een goede basis voor verschillende koffie- en melkvariaties.

Doorgaans herken je een goede espresso aan de crema bovenop op je koffie, het goudbruine schuimlaagje dat bestaat uit oliën en suikers die vrijkomen bij het malen van de bonen. Hoe donkerder dat laagje, hoe sterker de koffie.

ESPRESSO OP KANTOOR

Maak van elk kopje koffie pure verwennerij

Ultieme versheid

Versgemalen bonen voor een authentieke smaak.

Om de smaken en aroma's uit de bonen tot hun recht te laten komen wordt elk kopje koffie bereid onder ideale omstandigheden.

De bonen worden à la minute gemalen en in het kopje geperst op de perfecte temperatuur. Is het water bijvoorbeeld niet heet genoeg of té heet, dan krijgt u respectievelijk een te lichte of te straffe koffie en een minder goede basis voor al uw koffie- en melkvariaties.

Authentieke bereiding naar wens

Machines volledig afgestemd op uw behoeften.

U kiest bij ons uit een breed assortiment kwaliteitsmachines. Compact, snel, volautomatisch of klassiek? U vindt een toestel van elk kaliber. Zo voorziet u ook grotere groepen moeiteloos van een uitzonderlijk kopje verse espresso of de lekkerste melkvariaties.

Ontdek de espressomachines

De perfecte basis voor elke koffie

Pittige en temperamentvolle ristretto of liever een milde cappuccino?

Een espresso is de ideale basis voor elke kwaliteitsvolle koffie. Afhankelijk van de bonen die u kiest, krijgt u een straffere of zachtere smaaktoets.

Licht gebrande bonen kenmerken zich door een subtielere smaak en zijn daarom ideaal voor een café crème of lichte cappuccino. Donker gebrande bonen hebben een pittigere smaak. Ze zijn geschikt voor cappuccino, latte macchiato of een stevige ristretto.

In het assortiment Douwe Egberts en Piazza d'Oro espressobonen hebben we een brede waaier aan smaken en bonen, of u nu een zachte of intense koffie zoekt.

Klaar voor de volgende stap?

Bekijk het assortiment espressomachines of ontdek via een aanvraag hoe we u verder kunnen helpen.

Onze Espressomachines

Van klassiek tot volautomatisch, compact of nood aan net een heel snelle machine? Bekijk al uw opties op onze machinepagina.

Naar alle Espressomachines

Info-aanvraag