Cafitesse, altijd lekkere koffie zonder zorgen.

Ontdek hieronder de voordelen van ons uniek Cafitesse zetsysteem. Met Cafitesse kiest u bewust voor gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en duurzaamheid.

Uiterst hygiënisch zetsysteem

Cafitesse is het meest hygiënische koffiesysteem. Van productie tot en met de druk op de knop van de machine zit de koffie in een vacuüm verpakking, iedere verpakking is voorzien van een geïntegreerde doseertuit en wordt direct in de machine geplaatst zonder dat deze in contact komt met vuil of bacteriën. Bovendien heeft u nooit afval, filters of koffieresidu. 

Ontzettend snel

Met een Cafitesse machine zet je een kop koffie in minder dan 6 seconden. Ofwel tot wel 650 koppen per uur. Dat gaat ontzettend rap! Vergeet wachtrijen aan de koffieautomaat, want koffieliefhebbers pakken snel een kop koffie en kunnen weer door. Zo houdt iedereen tijd over om echt van een pauze te genieten.

Dezelfde vertrouwde kwaliteit

Cafitesse is een vloeibaar koffie extract dat van de allerbeste kwaliteit bonen wordt gezet. Cafitesse staat voor vers gezette koffie van topkwaliteit: 100% pure koffie. De Cafitesse koffiemachines bieden u topkwaliteit, maximale gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Duurzaam van boon tot kop

In onze koffiebranderij wordt Cafitesse op ambachtelijke wijze bereid waarbij we heel efficiënt omgaan met ingrediënten. Ook de verpakking is geoptimaliseerd waarbij we uit één pak Cafitesse maar liefst 386 kopjes koffie van 125ml halen. Daarvoor heb je minstens 4 verpakkingen bonenkoffie nodig*.

En omdat onze koffie al in de branderij is gezet, is koffieresidu voor u verleden tijd. Hierdoor hoeft u geen extra afvalstroom toegevoegen en is er
geen extra transport nodig!

Vraag uw gratis test aan!