Cafitesse, lekkere koffie zonder zorgen.

Ontdek hieronder de voordelen van ons uniek Cafitesse zetsysteem.
Met Cafitesse kiest u bewust voor lekkere koffie, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Verkozen in blind tastings

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract dat gezet wordt met de beste kwaliteit koffiebonen en direct geconcentreerd wordt. Hierdoor blijven de beste aroma’s behouden en drinkt u koffie van superieure kwaliteit.

Dit wordt bewezen in blind tastings* waar Cafitesse de voorkeur boven concurrenten krijgt en samen met bonen het hoogste scoort. 

*Blind tasting (n=297) in Nederland. Cafitesse vs vergelijkbare concurrentie. Gemiddelde score van top 3 blends per categorie (behalve Aromat, 1 geteste blend).
Bekijk de Cafitesse koffiemachines

Een duurzame oplossing

Met Cafitesse kies je voor duurzaamheid. Al onze Cafitesse blends zijn UTZ-gecertificeerd, waarmee we duurzame landbouw stimuleren en een betere toekomst voor de boeren en hun familie willen maken.

Daarbovenop haal je uit 1 verpakking Cafitesse 4x meer kopjes koffie dan met 1 verpakking koffiebonen. Zo hoeven wij minder transport in te zetten en heeft u minder afval.

Tot slot willen we onze verpakkingen tegen 2025 volledig recycleerbaar of composteerbaar maken.

Meer over duurzaamheid van Cafitesse

Hygiënisch & gemakkelijk

De verpakking kunt u er eenvoudig in- en uitklikken en met een verpakking van 2L zet u maar liefst 386 kopjes lekkere koffie. Schoonmaken doet u met enkele vegen over de machine en bovendien heeft u nooit afval, filters of koffieresidu. 

Van productie tot en met de druk op de knop van de machine zit de koffie in een vacuüm verpakking die voorzien is van een geïntegreerde doseertuit. Deze wordt bijgevolg direct in de machine geplaatst zonder dat deze in contact komt met vuil of bacteriën.

 

Ontzettend snelle zettijd

Met een Cafitesse machine zet je een kop koffie in minder dan 6 seconden. Ofwel tot wel 650 koppen per uur. Dat gaat ontzettend rap! Vergeet wachtrijen aan de koffiemachine, want koffieliefhebbers pakken snel een kop koffie en kunnen weer door.

Zo houdt iedereen tijd over om echt van een pauze te genieten, bij te kletsen of om meteen terug door te kunnen gaan.

Download de volledige brochure

Heeft u graag wat meer informatie over Cafitesse of wilt u ons Cafitesse koffiemachine gratis uitproberen?