Koffiemachines voor bedrijven

Elke kop koffie vers op uw bureau! Jacobs Douwe Egberts
koffieautomaten zorgen in ieder bedrijf voor verse koffie
op de werkvloer. Wat de (koffie) wensen ook zijn.

Vraag advies op maat aan

Koffieautomaten voor alle soorten bedrijven

De koffie die u schenkt zegt veel over uw bedrijf. Of u nu het liefst terugblikt op het weekend met een goede cappuccino of uw gasten graag een kop koffie aanbiedt. Koffie verbindt en is de perfecte start van een fijn gesprek.

 

Jacobs Douwe Egberts Professional heeft voor ieder bedrijf het perfecte koffieautomaat. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Onze keuzehulp helpt u om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf uit te kiezen. 

Een koffieautomaat bij u op het werk?

Bent u benieuwd hoe u kunt weten welke koffiemachine het beste past bij uw bedrijf? Dan is het handig dat u eerst de (koffie) wensen van uw werknemers inventariseert. Naar aanleiding hiervan weet u al snel welk type koffiemachine u nodig heeft. Verder is het van belang om te weten hoeveel werknemers (en gasten) gebruik gaan maken van de koffiemachine en welke koffievariaties u wilt aanbieden.

Zodra u al deze informatie tot uw beschikking heeft kunt u een keuze maken tussen alle koffieautomaten van Jacobs Douwe Egberts Professional. Vind u het toch een lastige keuze tussen al deze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Deze helpen u de perfecte koffiemachine uit te kiezen voor uw bedrijf.

Soorten koffieautomaten

Heeft u alle wensen voor u en uw werknemers in kaart gebracht? Dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Espresso-automaat

Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato .Deze automaten leveren een hoge druk waardoor er een karakteristieke smaak met crèmelaag ontstaat.

Cafitesse koffie-automaten

Deze koffieautomaat biedt gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en snelheid. U krijgt met deze machine verse koffie van topkwaliteit.

Promesso-automaat

Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato. Deze automaten leveren een hoge druk waardoor er een karakteristieke smaak met crèmelaag ontstaat.

Advies aanvragen

Onze koffie experts staan voor u klaar om te helpen bij de keuze voor de juiste koffiemachine voor uw bedrijf. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht.

Filter koffie-automaat


Creëer de vertrouwde smaak van thuis met vers gemalen koffiebonen. Met het klassieke zetsysteem zet u zowel grote als kleine kopjes koffie.

Instant koffie-automaten

Geen tijd om te wachten? Onze instant koffieautomaten zetten razendsnel uw koffie, cappuccino of en zelfs wiener melange. Allemaal van de hoogste kwaliteit.