Welkom bij Jacobs Douwe Egberts

Koffie is ons vak, u bent onze passie

Jacobs Douwe Egberts (JDE) is het grootste koffiebedrijf ter wereld. Dankzij een wereldwijd team van meer dan 12.000 coffee champions brengen wij onze merken en producten in meer dan 80 landen ter wereld tot bij u. Ons doel is eenvoudig en ambitieus:

“A coffee for every cup”.


Jacobs Douwe Egberts is veel meer dan koffie, we begeleiden u op elk vlak. We luisteren naar uw koffie- en/of theebehoeftes, adviseren u over de juiste machine op elke locatie en met welk systeem u het beste rendement haalt. Wij verzekeren u een totale oplossing met koffie-, thee- en chocoladeproducten, koffiemachines, een onderhoudsservice en training.

In België bezit JDE expertise in verschillende sectoren:

 

In België hebben wij de volgende merken:

Bent u op zoek naar JDE oplossingen in een ander land dan België? Via onze landselector komt u juist terecht.

Eerlijke en duurzame koffiehandel

Jacobs Douwe Egberts Professional zet zich sinds jaren in om verantwoord te zijn van koffieboon tot beker, om zo a responsible coffee for every cup te kunnen voorzien. Hoe we dat gaan doen?

Wij hebben een missie die berust is op de volgende 3 pijlers:

Samen met The Rainforest Alliance is het Common Grounds programma opgezet om de sociale, economische en ecologische omstandigheden in de koffieteeltregio’s te verbeteren.

Met dit programma kunnen we de belangrijkste uitdagingen aanpakken om continu verbetering in onze toeleveringsketen te realiseren.

Tegen 2025 wordt onze gehele benodigde voorraad groene bonen volgens dit programma geteeld en kunnen we met recht spreken van 100% duurzame inkoop.

Om onze impact op het milieu te minimaliseren zetten wij als bedrijf continu belangrijke stappen. Om onze CO2 uitstoot terug te dringen maken wij in onze fabrieken gebruik van herbruikbare energiebronnen, richten wij ons transport energie-efficiënter in en zijn wij gestart met het recyclebaar maken van al onze verpakkingsmaterialen. Daarnaast proberen wij de CO2 die uitgestoot wordt te compenseren door te investeren in projecten met een positieve impact op het klimaat. Zo laten wij onder andere bomen planten en investeren wij in de aanleg van nieuw bos en in de bescherming van bestaand, bos.

Wij geloven sterk in de verbindende kracht van koffie en thee. Wij willen met ons koffie-en theeplatform mensen en gemeenschappen dichter bij elkaar brengen en mooie momenten laten creëren. Gebaseerd op onze filosofie It’s amazing what can happen over a cup of coffee steunen wij op dit moment in meer dan vijftien landen maatschappelijke liefdadigheidsinitiatieven.

Ook faciliteren wij verschillende koffiedonaties in verschillende landen, waaronder België, waar miljoenen kopjes koffie worden gedoneerd aan lokale voedselbanken en opvangcentra.

Hoofdkantoor

Jacobs Douwe Egberts BE BV

Buro & Design Center

Esplanade 1, bus 18

1020 Brussel

België

Contacteer onze klantendienst

Een vraag over onze koffiemachines of hoe we u kunnen bijstaan in uw zoektocht? We helpen u graag verder!


Tel.: +32 (0)2 490 19 60

E-mail: info.probelux@jdecoffee.com