PROMESSO

Creëer de koffie
die perfect past bij jouw smaak

ALLES BEHALVE STANDAARD KOFFIE

Met de Promesso koffiemachine geniet je van een koffie ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. Jouw smaak, jouw stijl en jouw karakter: creëer elke koffievariatie die je kunt verzinnen. Met dit koffiesysteem van Jacobs Douwe Egberts krijg je de kwaliteit die je wilt en de betrouwbaarheid die je nodig hebt. Promesso biedt je alles, behalve compromissen. 

Altijd een warm welkom

De Promesso machine is met zijn uitgesproken design en aanpasbare, sfeervolle verlichting perfect op zijn plek op iedere locatie. Zo bied je een warm welkom aan je gasten en medewerkers. 

Ontdek de machine
promesso blend no 1

Promesso Blend No. 1

Promesso Blend No. 1 is gemaakt van de allerbeste 100% Arabica bonen (UTZ gecertificeerd). Deze karaktervolle koffie combineert zorgvuldig geroosterde smaaktonen en rijke aroma’s voor een volle, evenwichtige smaak. De perfecte basis voor elke koffievariatie.

   

VIND VERLEIDING IN ELKE VARIATIE

Met Promesso serveer je koffie die perfect aansluit op ieders persoonlijke smaak. Je kunt kiezen uit een ruime hoeveelheid aan smaakvolle koffievariaties, van een pure ristretto of espresso met een mooie cremalaag tot een cappuccino of rijke latte macchiato met heerlijk melkschuim.

promesso de koffiemachine


Benieuwd naar Promesso?

Vraag meer informatie aan

CREËER IN EEN HANDOMDRAAI
JE EIGEN PROMESSO