Terug naar overzicht

Vragen over uw account

 

 

Hoe kan ik een webshop account aanmaken?

Bent u nog geen klant in de webshop van Jacobs Douwe Egberts Professional Belgium? Ontdek snel de voordelen en het gemak van onze webshop. Bij het plaatsen van een eerste bestelling kunt u direct uw account aanmaken. Dit is eenmalig. Hierna heeft u inzicht in uw bestelgeschiedenis, kunt u producten toevoegen aan uw favorieten en plaatst u gemakkelijk nieuwe bestellingen. U kunt ook aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van aanbiedingen en nieuwe producten. U kunt ook een account aanmaken op deze pagina, voordat u een bestelling plaatst.

 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Als u bent ingelogd, klikt u rechtsboven in de menu-navigatie op uw naam om naar 'Mijn gegevens' te gaan. Bij 'Contactgegevens' klikt op 'Bewerken' om uw persoonlijke gegevens te wijzigen. Vergeet niet om op 'bewaar' te klikken als u klaar bent. Direct naar de pagina? Klik hier!

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt via deze link uw e-mailadres ingeven. U ontvangt daarna een e-mail van ons waarmee u makkelijk een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

 

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u rechtsboven in de menu-navigatie op uw naam. Klik vervolgens op 'mijn gegevens' om daar uw Webshop accountgegevens te wijzigen. Vergeet niet om op 'bewaar' te klikken als u klaar bent. Direct naar de pagina? Klik hier!

 

Hoe wijzig ik mijn voorkeur voor de nieuwsbrief?

Om uw voorkeuren te wijzigen klikt u rechtsboven in de menu-navigatie op uw naam. Klik vervolgens op 'mijn voorkeuren' om daar uw nieuwsbrief voorkeuren te wijzigen. Vergeet niet om op 'bewaar' te klikken als u klaar bent. Direct naar de pagina? Klik hier!

 

Hoe vind ik mijn favoriete producten terug?

Om uw favorieten terug te vinden klikt u rechtsboven in de menu-navigatie op uw naam. Klik vervolgens op 'mijn favorieten' voor een overzicht van uw al uw favoriete producten. Direct naar de pagina? Klik hier!

 

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Wat jammer dat u vertrekt! Bent u er helemaal zeker van dat u uw account wilt verwijderen? Neem dan op werkdagen van 9u tot 16u telefonisch contact met onze klantenservice op, via 02/490 19 50 (keuzeoptie 1) of een e-mail sturen naar BE-LU-Info.Pro@JDEcoffee.com.