Terug naar overzicht

Vragen over onze machines

 

 

Ik zou graag een koffiemachine bestellen. Hoe werkt dit? 

Wij helpen u graag! Onze koffie experts staan klaar om een oplossing te vinden die bij u past. Neem contact met ons op via Info.Pro@JDEcoffee.com of bel op werkdagen van 9u tot 16u, via 02/490 19 50 (keuzeoptie 1). U kunt ook via onze webshop zelf op uw gewenste koffiemachine klikken om vervolgens een offerte of extra informatie aan te vragen. Wij nemen hierna binnen 1 werkdag contact op om u verder te helpen.

 

Kan ik een koffiemachine ook huren?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over koffiemachines huren.

 

Waar vind ik de prijzen van de koffiemachines?

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in een van onze machines, kunt u op deze machine klikken in het overzicht en op de detailpagina van de machine een offerte of extra informatie aanvragen.

 

Zijn de huurkosten van de koffiemachine lager bij een huurcontract van langere duur?

Jazeker! Hoe langer de looptijd van uw contract, hoe lager de huurprijs.

 

Kan ik ook een tweedehands koffiemachine huren/kopen?

Ja, Alle tweedehands koffiemachines zijn volledig gereviseerd in onze eigen werkplaats. Dit betekent dat alle onderdelen uitvoerig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig vervangen. Zodoende worden de gebruikte koffiemachines in perfect werkende staat opgeleverd en krijgt u van ons zes maanden garantie.

 

Wat is de gemiddelde levensduur van een koffiemachine?

De levensduur van een koffiemachine is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder gebruiksintensiteit, het regelmaat van reiniging en de algemene verzorging van de machine. Er is geen algemene verklaring omtrent de levensduur van een koffiemachine, dit verschilt van geval tot geval.

 

Kan ik na de periode van het huurcontract de machine overnemen voor een gereduceerde prijs?

Ja, het overnemen van de koffiemachine is zeker mogelijk op het moment dat de huurperiode is verstreken. Neem hiervoor tijdig contact met op ons via Info.Pro@JDEcoffee.com of bel op werkdagen van 9u tot 16u, via 02/490 19 50 (keuzeoptie 2)