Terug naar overzicht

Vragen over de producten

 

 

Waar kan ik producten bestellen?

Bestel uw favoriete producten gemakkelijk in onze webshop. Klik in de menu-balk op producten, en vervolgens op het specifieke soort product wat u zoekt. Voeg producten toe aan uw winkelmand en klik vervolgens rechts in uw scherm op "bestellen" zodra u wilt afrekenen.

 

Bieden jullie ook gecertificeerde of duurzame producten aan?

Jazeker, wij bieden diverse producten aan die UTZ, FairTrade en/of BIO gecertificeerd zijn. Daarnaast is ons theemerk Pickwick aangesloten bij de Ethical Tea Partnership. Deze organisatie zet zich in voor betere werk- en leefomstandigheden van theeboeren over de hele wereld. Meer weten over onze aanpak omtrent duurzaamheid? Klik hier!

 

Welke merken verkopen jullie?

Naast onze bekende merken zoals Douwe Egberts en L'or verkopen wij ook Senseo, Piazza D'Oro, Maxwell en Cle d'or producten. Alle thee die wij verkopen is van het merk Pickwick. Naast koffie en thee vindt u ook Lotus koekjes, chocolade van Cote d'Or en soepen van Royco terug in onze webshop.

 

Waar vind ik meer details over een product?

Klik op het product in de webshop om op een pagina terecht te komen met meer details over dit product. Voor hele specifieke vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen van 9u tot 16u, via 02/490 19 50 (keuzeoptie 2) of een e-mail sturen naar BE-LU-Info.Pro@JDEcoffee.com.

 

Hoeveel koppen koffie kan ik maken van 1 pak koffie van Jacobs Douwe Egberts?

Het aantal kopjes koffie dat je uit een koffiepak haalt, is afhankelijk van van verschillende instellingen per machine. U vindt hieronder een overzicht van het doorsee aantal kopjes: 

  • Filterkoffie: 133 kopjes (per 1 kg filterkoffie 7,5 gram per kopje)
  • Espressobonen: 118 kopjes (per 1 kg bonen, 8,5 gram per kopje)
  • Instantkoffie: 200 kopjes (1 zakje per 300 gram, 1,5 gram per kopje)

 

Wat voor producten kan ik bestellen bij Jacobs Douwe Egberts?

Bij Jacobs Douwe Egberts Professional België kunt u diverse koffieproducten kopen, zoals koffiebonen, gemalen koffie, capsules, en Cafitesse koffie. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan theesoorten en bieden wij handige, en lekkere, accessoires aan voor bij de koffie, zoals suiker, melk en koekjes!

 

Zijn de koffie- en theeproducten van de webshop van Jacobs Douwe Egberts Professional ook beschikbaar in de detailhandel?

Grotendeels van onze koffie blends zijn speciaal samengesteld om te worden geconsumeerd door werkende professionals. Dit zijn dus exclusieve blends die alleen terug te vinden zijn bij Jacobs Douwe Egberts Professional. Echter, een deel van ons L'Or en Senseo assortiment is ook terug te vinden in de detailhandel.

 

Mijn gewenste product staat niet op de website

Voor opmerkingen of vragen over producten kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met ons van 9u tot 16u, via 02/490 19 50 (keuzeoptie 2) of een e-mail sturen naar BE-LU-Info.Pro@JDEcoffee.com.