• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Connecting People

Wij geloven sterk in de verbindende kracht van koffie en thee. Wij willen met onze kopjes koffie en thee mensen en gemeenschappen dichter bij elkaar brengen en mooie momenten creëren.

Koffie voor Iedereen

Gebaseerd op onze filosofie "It’s amazing what can happen over a cup of coffee" hebben we bij JDE België het 'Koffie voor Iedereen'-initiatief opgericht. Hiermee doneren wij kopjes koffie aan lokale voedselbanken voor mensen die het echt nodig hebben.

Klik hier voor meer informatie over dit initiatief.

Ontdek Koffie voor Iedereen

 

 

Onze inzet op een internationaal niveau om mensen te verbinden

 

 

Betrekking van de gemeenschap wereldwijd

Bij JDE geven we graag terug aan de gemeenschappen waarin wij wereldwijd leven en werken. Wij geloven dat het effectief beheren van een bedrijf ook deels betekent dat wij allemaal verantwoorde burgers en goede buren moeten zijn.

In 2019 hebben wij in meer dan 20 landen goede doelen campagnes opgezet. De lokale markten stimuleerden de campagnes op een manier dat deze zo effectief mogelijk konden teruggeven aan de maatschappij. Zo hebben wij in 2019 meer dan 100 ton aan JDE producten wereldwijd gedoneerd. Dit staat gelijk aan 16 miljoen kopjes koffie! Grotendeels van deze donaties gingen naar voedselbanken, waar enkele van onze JDE medewerkers ook actief aan het helpen waren als vrijwilligers.

Terug naar overzicht

De gezond- en veiligheid van onze medewerkers beschermen

Een van onze topprioriteiten is het garanderen van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor al onze medewerkers en bezoekers. Ons motto is niet voor niks: bij JDE werken we veilig, of we werken niet!

Dankzij onze sterke focus op gezond- en veiligheid in 2019, kunnen wij met trots zeggen dat ons totaal aantal wereldwijd geregistreerde incidenten in 2019 met meer dan de helft is verminderd ten opzichte van 2018, tot 0,26 incidenten per 200.000 gewerkte uren.

Terug naar overzicht

Waardering van diversiteit

JDE gelooft erin dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt. We geloven ook dat een cultuur met diversiteit en inclusiviteit ons helpt om alle koffie- en theeliefhebbers precies aan te bieden waar ze naar op zoek zijn.

Door een omgeving te creëren waar de unieke stem van elk land, cultuur, en individu gehoord wordt, kunnen wij tevreden stellen dat wij de echte kampioenen van een koffiedemocratie zijn! Hierdoor zijn wij in staat om zowel ons bedrijf te laten groeien als om innovatie te stimuleren.

Ons doel is om tegen 2025 een gendergelijkheid te bereiken binnen de management functies van JDE. Op 31 December 2019 waren 35% van de managementfuncties en 43% van de reguliere werknemersfuncties wereldwijd gevuld door vrouwen. In deze groep vrouwen werden meer dan 75 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd!  

Terug naar overzicht