• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

De merken van Jacobs Douwe Egberts

ELK MERK HEEFT ZIJN EIGEN KARAKTER. U KUNT DUS UW KOFFIE- EN THEE-ERVARING PERFECT AANPASSEN AAN UW SITUATIE. U MERKT HET VERSCHIL.

Al sinds 1753 zorgt Douwe Egberts voor de ultieme dagelijkse kop koffie. De koffiebonen, filterkoffie, koffiepads, koffiecups en oploskoffie zijn wereldwijd geliefd. Douwe Egberts is voor vele koffieliefhebbers de norm voor goede koffie. 

Pickwick maakt van de dagelijkse theemomenten iets bijzonders. Of dat nu een overleg tussendoor is met je collega of een uitgebreide ontmoeting met gasten. Voor ieder denkbaar moment is er een geschikte thee.

L'OR staat voor een kwalitatief, geraffineerd kopje koffie. Hiervoor maken we gebruik van koffiebonen van de hoogste kwaliteit uit de beste koffieregio's van de wereld.

Piazza d'oro espresso beans

Piazza D’Oro staat voor koffie met stijl, creativiteit en bezieling. Door de verfijnde melanges komt smaak tot leven, iedere keer dat u Piazza D'Oro proeft, voelt en ervaart.

Unieke koffiemachines

Bent u op zoek naar meer dan alleen goede koffie?
Jacobs Douwe Egberts Professional biedt bijzondere koffiemachines aan, waarmee u uw medewerkers en gasten een ultiem koffiemoment kunt bezorgen.

Ontdek onze oplossingen