Tweedehands koffiemachine

Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is.

Bent op zoek naar een tweedehands koffiemachine van hoge kwaliteit? Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is!

 

check.png Douwe Egberts kwaliteit, precies zoals u gewend bent

check.png Een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine

check.png Een garantie van zes maanden op uw koffiemachine

check.png Toegang tot het volledige aanbod van Jacobs Douwe Egberts: koffie, thee & meer

 

Een tweedehands koffiemachine voor uw bedrijf

 

Wanneer u een tweedehands koffiemachine koopt bij Jacobs Douwe Egberts Professional, kiest u voor een volledig gereviseerde koffiemachine tegen een aantrekkelijke prijs. Bij deze aanschaf levert u uiteraard niets in op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarnaast krijgt u bij aankoop zes maanden garantie en toegang tot het volledige aanbod van thee, koffie & meer.

Waar komen de gereviseerde tweedehands koffiemachines vandaan?

Gereviseerde koffiemachines zijn gebruikte koffiemachines die weer zijn opgeknapt. De machines kunnen om verschillende redenen weer terug komen bij Douwe Egberts. Denk hierbij aan een koffiemachine die is ingeruild voor een ander type, een contract dat is afgelopen of een proefperiode dat is beëindigd. Koffiemachines met technische mankementen nemen wij nooit terug.

 

Wat zijn de voordelen van een tweedehands koffiemachine?

Een tweedehands koffiemachine kost u minder dan een nieuw apparaat en u geniet van precies dezelfde kwaliteit. Daarnaast profiteert u van zes maanden garantie en is het hergebruiken van een koffiemachine erg milieubewust! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

Tweedehands koffiemachines voor horeca

U kunt natuurlijk ook als horecaondernemer een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional aanschaffen. We kijken graag samen met u of we een tweedehands horeca koffiemachine in ons assortiment hebben die aan al uw wensen voldoet. Jacobs Douwe Egbert professonional beschikt over koffiemachines voor hotels, maar ook voor in de zorg of het onderwijs! Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Tweedehands koffiemachine kopen?

Wilt u een tweedehands koffiemachine kopen? Vul dan het formulier in en binnen 24 uur neemt een van onze adviseurs contact met u op. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een nieuwe koffiemachine, bekijk dan ons ruime assortiment aan koffiemachines.