Tweedehands koffiemachine

Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is.

Bent u op zoek naar een tweedehands koffiemachine voor uw onderneming? Bij Jacobs Douwe Egberts Professional bent u aan het juiste adres! Lees hier waarom de aanschaf van een tweedehands machine bij Jacobs Douwe Egberts Professionals een zeer aantrekkelijke optie is.

 

  • Douwe Egberts kwaliteit, precies zoals u gewend bent
  • Een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine
  • Een garantie van zes maanden op uw koffiemachine
  • Toegang tot het volledige aanbod van Jacobs Douwe Egberts: thee, koffie & meer

 

Tweedehands koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional

 

U heeft vast al gezien dat er een ruim assortiment tweedehands koffiemachines van Douwe Egberts op andere verkoopsites wordt aangeboden. Deze koffiemachines koopt u op goed vertrouwen en vaak zonder garantie. Het komt regelmatig voor dat u er te laat achter komt dat er iets mis is.

 

Wanneer u een tweedehands koffiemachine koopt bij Jacobs Douwe Egberts Professional, kiest u voor een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine tegen een aantrekkelijke prijs. Bij deze aanschaf levert u uiteraard niets in op de vertrouwde Jacobs Douwe Egberts kwaliteit. Daarnaast krijgt u bij aankoop zes maanden garantie en toegang tot het volledige aanbod van Jacobs Douwe Egberts: thee, koffie & meer.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een tweedehands espressomachine?

 

Als u al heeft bedacht welk tweedehands espressomachine het beste bij u past, zijn er bij aankoop nog een aantal zaken waar u op moet letten. Dit zijn de onderhoudshistorie en de garantieperiode. 

De onderhoudshistorie geeft weer welk onderhoud er al aan de tweedehands espressomachine is gepleegd. Daarnaast geeft deze historie eventuele storingen weer. Zo krijgt u direct een goed beeld van wat er allemaal met uw tweedehands machine is gebeurd en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

De garantieperiode is voornamelijk van belang als u geen inzage heeft in de onderhoudshistorie van de tweedehands koffiemachine. Controleer dus altijd voor aanschaf of de machine nog in het bezit is van een lopende garantieperiode. Koopt u een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional? Dan krijgt u altijd 6 maanden garantie! 

Tweedehands koffiemachines voor horeca

 

U kunt natuurlijk ook als horecaondernemer een tweedehands koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts Professional aanschaffen. Graag kijken we samen met u of we een tweedehands horeca koffiemachine in ons assortiment hebben die aan al uw wensen voldoet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Mocht u toch de voorkeur hebben voor een nieuwe koffiemachine? Bekijk dan ons ruime assortiment aan koffiemachines.

 

Tweedehands koffiemachine kopen?

 

Alle tweedehands koffiemachines worden bij Jacobs Douwe Egberts Professional in uitstekende staat opgeleverd. Ieder onderdeel is grondig schoongemaakt en uitvoerig gecontroleerd. Waar nodig zijn onderdelen vervangen.

 

De tweedehands koffiemachines zijn om diverse redenen bij Jacobs Douwe Egberts teruggekomen. Een voorbeeld hiervan is de beëindiging van een contact of proefperiode. In geen enkel geval kan het voorkomen dat u een tweedehands machine aankoopt die bij Jacob Douwe Egberts Professional is teruggekomen wegens technische of mechanische mankementen.

 

Wilt u een tweedehands koffiemachine kopen bij Jacobs Douwe Egberts Professional? Vul dan het formulier in en binnen 24 uur neemt een medewerker van Jacobs Douwe Egberts Professional contact met u op.