Ontdek de ultieme gastvrijheid

met L'OR LUCENTE PRO

Ontdek de ultieme koffiebeleving

Word de ultieme host met l'OR LUCENTE PRO en schenk uw gasten en collega's de l'OR gouden standaard voor koffie.

Gouden standaard in espresso

De L’OR LUCENTE PRO is speciaal ontwikkeld voor kleine zaken en boetieks. Tijdens de ontwikkeling ervan werd speciale aandacht besteed aan de specifieke behoeften van de professionele markt. Hierdoor biedt de L’OR LUCENTE PRO een gouden combinatie van hoogstaande espresso-kwaliteit, een professionele machine en ultiem gebruiksgemak.

Why serve anything less than gold?

Elke L’OR capsule is van dezelfde hoge kwaliteit. De speciaal ontworpen capsules beschermen de aroma’s beter dan ooit en garanderen dat de intense smaak van de exclusief geselecteerde L’OR koffiebonen perfect tot zijn recht komt in elk kopje koffie.

De ultieme machine-ervaring

Laat uw gasten of collega’s genieten van het elegant Italiaans design van de exclusieve L’OR LUCENTE PRO. Zijn pianozwarte look met matte afwerking en roestvrij stalen details zal op iedereen indruk maken.
De L’OR LUCENTE PRO oogt geweldig en is nog gemakkelijker te gebruiken. Hij is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in kleine zaken en boetieks.

Verhoog de kwaliteit van uw koffie

Verbaas uw gasten en collega’s met een koffie-omgeving van topniveau. Kies uit luxueuze en makkelijk toe te voegen accessoires zoals een kwaliteitsvolle, bijpassende capsuledispenser.
De L’OR LUCENTE PRO is een compleet systeem van het hoogste niveau.

Ultieme variaties aan blends

Onze gouden koffiecollectie is uniek in vergelijkin gmet om het even welk ander koffiemerk

Forza | 09

 

Bevrijd de onbeteugelde kracht van de robuuste FORZA, een temperamentvolle espresso met een goed opgebouwde complexiteit van eiken en zoethout, verlicht door amberkleurige tinten die dansen op een delicate crèmelaag.

Splendente | 07

 

De perfecte afspiegeling van onvergelijkbare espresso-kwaliteit typeert SPLENDENTE, met een overtuigend aroma en een elegant goudkleurige crèmelaag. Het onweerstaanbare boeket wordt bekroond door nootachtige toetsen en een afronding met een vleugje citrus.

Elegante | 06

 

Ontdek het delicate karakter van LUNGO ELEGANTE. Een fruitige, bloemige koffiemelange waar noten van citrus en zwarte bes het middelpunt vormen en een licht gouden crèmelaag zorgt voor een blijvende elegantie en gratie.

Profondo | 07

 

LUNGO PROFONDO overtuigt met zijn intens en kruidig aroma van geroosterde amandelen en uitdagend zoethout, afgerond met een glinsterende bronzen

Klaar om te vergelijken?

L'OR PROMESSO

Creëer de ultieme koffiebeleving voor uw bedrijf dankzij eenvoud in gebruik, refill en schoonmaak. 

Ontdek L'OR Promesso