• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Schaerer koffiemachines

Ontdek ons assortiment aan professionele koffiemachines van het Zwitserse merk Schaerer. Deze machines zijn speciaal ontworpen voor gebruik in professionele omgevingen, zoals kantoren en horecagelegenheden. Zo vindt u altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf. Bekijk ons aanbod of maak gebruik van onze keuzehulp.

Bekijk enkele van onze Schaerer koffiemachines

24-40 medewerkers & gasten
imagesb6lh.png
Schaerer Coffee Club
De Schaerer Coffee Club is ook beschikbaar met dubbele instant container voor o.a. melk en chocolademelk.
imager8xi.png
9 verschillende koffievariaties mogelijk
Geschikt voor 60-100 kopjes per dag

30-70 medewerkers & gasten
image81uj.png
Schaerer Skye Fresh Milk
Stijlvolle machine, excellent melkschuim en premium koffiekwaliteit. Ook beschikbaar met instant container voor gemakkelijker onderhoud. 
imageq2yds.png
9 verschillende koffievariaties mogelijk
Geschikt voor 80-180 kopjes per dag

60-100 medewerkers & gasten

Schaerer Soul Bareca 
Excellent melkschuim en premium koffiekwaliteit aan hogere volumes. Ook beschikbaar met instant melk, zelfgebruik of 2 melkslangen.
imagefklt7.png
15 verschillende koffievariaties mogelijk
Geschikt voor 150-250 kopjes per dag

Meer informatie over Schaerer koffiemachines

Al sinds 1924 maakt het Zwitserse merk Schaerer hoogwaardige professionele koffiemachines die wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit en heerlijke koffie. Of u nu een klein kantoor runt, een drukke horecagelegenheid hebt, of een groot bedrijf hebt: Schaerer heeft koffiemachines in verschillende groottes en capaciteiten om aan uw eisen te voldoen. Met één druk op de knop kiest u tot 9 verschillende koffievariaties, tot wel 100 koppen per dag. Kiezen voor Schaerer betekent kiezen voor kwaliteit en een premium uitstraling.

Schaerer koffiemachines voor in de horeca

Met de hoogwaardige machines van Schaerer bent u zeker van een consistente koffiekwaliteit, zodat uw gasten altijd genieten van goede koffie. Of het nu gaat om espresso's, romige cappuccino's of andere koffiespecialiteiten, Schaerer biedt veelzijdigheid en gebruiksgemak. Zelfs op drukke momenten. Kortom, de ideale keuze voor horecagelegenheden die streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Jacobs Douwe Egberts staan onze professionals altijd klaar om advies op maat te bieden voor de ideale Schaerer koffiemachine die bij uw bedrijf past. Of om te kiezen tussen een professionele koffiemachine huren of kopen.