• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Professionele koffiemachines voor bedrijven

Bij Jacobs Douwe Egberts bieden we professionele koffiemachines die aangepast zijn aan uw bedrijf. Bekijk onze koffieoplossingen of gebruik onze keuzehulp om de perfecte koffie op het werk te kiezen.

Waar bent u vandaag naar op zoek?

Onze top 3 professionele koffiemachines

De meest gekozen koffiemachines voor bedrijven in verschillende sectoren

15-20 medewerkers & gasten
imagefqky.png
Cafitesse Excellence Compact Touch
Cafitesse koffie is een krachtig koffie-extract waarin aroma’s en smaak bewaard blijven.
imager8xi.png
17 verschillende koffievariaties mogelijk.

15-50 medewerkers & gasten
lor-promesso-vooraanzicht.png
L'OR Promesso 
Promesso is een krachtig, premium koffie-extract met een heerlijke schuimlaag.
imagefklt7.png
11 verschillende koffievariaties mogelijk.

30-70 medewerkers & gasten
Schaerer Skye Fresh Milk
Schaerer Skye Fresh Milk
Een Schaerer koffiemachine met verse bonen en verse melk voor een echte koffiebeleving.
imageq2yds.png
9 verschillende koffievariaties mogelijk.

Professionele koffiemachine voor uw bedrijf.

Lekkere koffie op het werk maakt een groot verschil.

Wij weten als geen ander dat het aanbieden van goede koffie voor uw bedrijf van belang is. Dankzij onze professionele koffiemachines en uitstekende service kunnen uw medewerkers en uzelf genieten van heerlijke koffie. Dit heeft niet alleen een gunstig effect op de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers, maar ook op het imago naar gasten of klanten.

Raadpleeg onze koopgids om de ideale oplossing voor uw bedrijf te kiezen, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Bekijk onze koopgids

Een professionele koffiemachine huren of kopen?

Koopt u een professionele koffiemachine, dan wordt u hier eigenaar van. U betaalt eenmalig een hogere prijs, maar u heeft geen maandelijkse kosten.

Het huren van een koffiemachine is aantrekkelijk, omdat u zo de kost spreidt en uw machine onderhouden wordt door Jacob Douwe Egberts.

Het huurcontract heeft meestal een looptijd van vijf jaar, maar u kunt ook kiezen voor een contract van drie of zeven jaar.

Lees meer over huren of kopen

Wat onze klanten over ons zeggen

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Koffieoplossingen aangepast aan uw bedrijf.

Ontdek enkele tips voor uw volgende professionele koffiemachine.

 

 

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Een professionele koffiemachine is aantrekkelijk wanneer hier dagelijks meer dan tien medewerkers of gasten gebruik van maken. Is uw bedrijf aan het groeien of verwacht u dat in de toekomst? Dan is het mogelijk om onze koffiemachines aan te sluiten op een vaste wateraansluiting en zijn ze uit te breiden voor bijvoorbeeld het malen van een grotere hoeveelheid koffiebonen.


De voordelen van een professionele koffiemachine

Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen koffie wensen heeft. Daarom zoeken wij samen met u naar een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw behoeften. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste professionele koffiemachine, de koffie, accessoires, maar ook het meubilair. En dat alles bij één leverancier, hierdoor bespaart u tijd en administratie. 


Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Het hangt af van uw situatie voor welke machine u kiest. Hoeveel medewerkers werken er in uw bedrijf, of hoeveel verschillende soorten koffie wilt u bijvoorbeeld schenken? Bovendien verschilt dit ook per werksector. Daarnaast hebben we voor elke professionele koffiemachine verschillende bonen in het assortiment waaruit u kunt kiezen. Bekijk alle soorten koffie en ontdek welke varianten bij uw machine passen. Informeer uzelf door uw eigen situatie te schetsen, of laat u adviseren door een van onze experts!

 

Wat kost een professionele koffiemachine?

De prijs van een professionele koffiemachine is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Kiest u voor een espressomachine of vindt u het belangrijk om meerdere koffievariaties aan te bieden? De keuze voor de juiste machine hangt af van meerdere factoren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op basis van uw situatie en wensen. Onze experts nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.

 

Hoe wordt het onderhoud van mijn machine geregeld?

Indien u een koffiemachine huurt, is het onderhoud gedurende het hele contract geborgd. Bij de aankoop van een koffiemachine kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak onderhoud nodig is, hangt af van het verbruik. Heeft u vragen over het onderhouden van uw koffiemachine? Wij helpen u graag

 

Bent u er nog niet volledig aan uit?

Twijfelt u ondanks de bovenstaande adviezen en tips over welke koffiemachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp en ontdek in slechts enkele klikken welke koffiemachine perfect aansluit op de behoeften van uw onderneming. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag bij uw vragen of bij het maken van de juiste keuze.

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen