• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Ontdek de wereld van L’OR

Wij werden in 1992 in Frankrijk opgericht met de ambitie om Franse klanten de allerbeste koffie ter wereld aan te bieden. Vandaag zijn we klaar om de Gouden Standaard van L’OR Espresso voor koffie overal ter wereld te introduceren. Klaar om ons te vergezellen op deze ongelooflijke reis?

L'OR SUPREME

Biedt een superieure koffie-ervaring

L'OR DISCS

6 professionele blends,
samengesteld door onze L’OR Coffee Artists

L'OR PROMESSO

Ervaar de ultieme gastvrijheid

L'OR CAPSULES

Een nieuwe generatie aluminium capsules, perfect voor de professionele markt.

De L'OR gouden standaard voor koffie

Elke kop L'OR koffie zorgt voor puur koffieplezier. Laat u fascineren door de intense aroma's. Ontdek de balans van haar zachte en rijke smaken. Ontdek de L'OR gouden standaard voor koffie. 


Vind de perfecte koffieoplossing voor uw business

Elke kop L'OR koffie heeft een uniek verhaal. Van oogst tot branding, ontdek de ongeloofelijke reis die onze koffiebonen maken en u een  ultieme smaakbeleving bezorgen. 

Neem contact op

Alleen het beste, niet alleen voor onze klanten maar ook voor het milieu

L'OR Promesso biedt de optimale koffieoplossing voor uw bedrijf. De blend is gemaakt van koffie van duurzame productiemethoden en is UTZ-gecertificeerd. L'OR werkt samen met UTZ om duurzame koffie te bevorderen. Onze doelstelling is om de leefomstandigheden van boeren, arbeiders en hun families te verbeteren en we zetten ons in voor het behoud van de natuur en het beschermen van het milieu.

Lees meer over Duurzaamheid bij L'ORutz-logo.png