Ontdek L'OR Suprême

Bij L'OR Professional geloven we dat het kantoor veel meer is dan alleen een plek om te werken. Het is een ruimte om collega's te ontmoeten.
Om met anderen om te gaan. Om geïnspireerd te worden. Koffie-ervaringen kunnen rijke en waardevolle connecties tot stand brengen.
Gun uw bedrijf de superieure koffiemomenten die het verdient.

Waarom kiezen voor voortreffelijkheid?

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom selecteren wij alleen de beste Arabica-bonen van verantwoorde herkomst. Onze hoogwaardige L'OR-koffie wordt direct na het blenden in aluminiumdiscs verzegeld. Zo leveren we bij elk kopje een voortreffelijke smaak en levendige aroma's. Voor eindeloos koffiegenot.

Kies voor eenvoud

Keuzegenot met een simpele aanraking. L'OR Suprême biedt meer eenvoud in een slim, handig apparaat met touchscreen. Gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden.

Kies voor variatie

L'OR Suprême respecteert elke smaak. Ons assortiment van zes blends is met passie samengesteld door onze coffee artists. Het L'OR Suprême systeem wordt aangeboden als een stand-alone apparaat om smaakvolle zwarte koffies te serveren, of met een koelkast om nog meer keuze te bieden met melkvariaties. Geef uw collega's de luxe van keuze.

Kies voor details

Accessoires die uw koffie en uw bedrijf perfect begeleiden.

Extra vleugjes elegantie

Verhoog uw koffie-ervaring met servies en accessoires.

Elegant meubilair

Upgrade uw koffiecorner tot een boeiende ontmoetingsplaats. Ons elegante en duurzame meubilair is geschikt voor elk kantoor, met zorgvuldig opgeborgen ingrediënten en eenvoudige navulling.

L'OR Suprême gratis uitproberen?

Vul dan het formulier in en we nemen we binnen 2 dagen met u op om na te gaan of het toestel geschikt is voor uw omgeving en om een afspraak te maken.

Daarna plaatsen we de machine en gaan uw 2 weken gratis koffie in. Nadien pikken we het toestel weer op.

image9k8g.png

 

Waarom zou u niet voor voortreffelijkheid kiezen? Ervaar het effect van L'OR Suprême voor uw bedrijf.

Download de Brochure