• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Pickwick Tea Master Selection

Een selectie van acht iconische blends, zorgvuldig samengesteld door onze Tea Masters, volledig afgestemd op de wens van de Nederlandse theedrinker. De verschillende varianten in de range geven je gasten, klanten of collega’s een kijkje in het land van herkomst van de thee. Het concept is uniek door de duurzame samenstelling, zonder compromis op smaak en kwaliteit. Het is wereldse thee die iedereen goed doet.

Pickwick Tea Master Selection

Kies voor duurzaam

Pickwick Tea Master Selection is speciaal voor de bewuste, duurzame genieter. Pickwick TMS bestaat uit gecertificeerde thee, de verpakkingen zijn verantwoord ingekocht en na gebruik gemakkelijk recycleerbaar. Tevens is het theezakje plastic-vrij en daardoor volledig composteerbaar.

Alle thee van Pickwick TMS is Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit keurmerk staat garant voor de bescherming van biodiversiteit, het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verbeteren van de leefomstandigheden van de boeren.

Wij hebben ook de overstap gemaakt naar een theezakje gemaakt van filterpapier. Deze is composteerbaar en mag na gebruik bij het GFT-afval.

Het doosje, de envelop en het labeltje zijn gemaakt van FSC gesertificeerd papier. Dat houdt in dat het hout om het papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerd bosgebied. Zo kun je van elke kop Pickwick Tea Master Selection bewust genieten.

Wereldse thee die iedereen goed doet

Dat een duurzame samenstelling niet ten koste gaat van kwaliteit en smaak, proef je terug in onze iconische, wereldse blends. Met elke variant nemen wij je mee op ontdekking door de regio’s waar the verbouwd wordt en de bijzondere omstandigheden waarin de thee groeit, zoals de hoogte, de temperatuur en de hoeveelheid neerslag die er valt. Al deze factoren zijn bepalend voor de kwaliteit en de smaak van de thee.

Pickwick Tea Master Selection

Proef de wereld

Het nieuwe Pickwick Tea Master Selection theeconcept is authentiek, verbindend en staat voor bewust genieten. Elke variant geeft een inkijkje in het land van herkomst van de thee. Pickwick Tea Master Selection neemt je zo, al is het maar voor even, mee op een reis rond de wereld.

Pickwick Tea Master Selection

Blends vol zorg en liefde

Met zorg en liefde hebben onze Tea Masters acht wereldse melanges samengesteld. Bestaande uit toegankelijke smaken, voor ieder wat wils en volledig afgestemd op de smaak van de Nederlandse theedrinker.

De beschikbare varianten zijn: English Breakfast, Earl Grey, Groene thee citroen, Groene thee, Bosvruchten, Rooibos Vanille, Munt en Gember.

English Breakfast

Earl Grey

Green Tea Lemon

Green Tea Pure

Forrest Fruit

Rooibos Vanille

Pickwick Tea Master Selection

Kies voor Pickwick Tea Master Selection

icon.png Acht wereldse melanges gebaseerd op het Nederlandse smaakprofiel

icon.png Duurzaam in samenstelling

icon.png Inkijkje in land van herkomst

icon.png Exclusief voor Out of Home

Pickwick Tea Master Selection

Maak jouw theebeleving compleet

Een theemoment maak je extra speciaal met de juiste accessoires. Kies jouw favoriete presentatiestijl en geniet van mooie theemomenten. De Pickwick Tea Master Selection accessoires hebben een stijlvolle uitstraling en creeeren een perfecte, nette koffiecorner.

Bekijk assortiment

Ontdek meer van Pickwick