• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Thee op kantoor, waarom en wat kost het?

De eerste indruk van uw bedrijf wordt gemaakt met het eerste kopje koffie of thee.
Een warm welkom voor uw collega’s en klanten is daarom altijd een goed idee.

Waarom thee aanbieden op kantoor

Warme thee geeft je het gevoel echt te kunnen ontspannen terwijl je tegelijkertijd fit en vitaal voelt, de ideale mix voor op kantoor of in uw bedrijf dus. U wilt uw collega’s en klanten de mogelijkheid om een lekker kopje thee te drinken toch niet ontnemen?

Welke soort koop je best?

Gelukkig vindt u bij ons een uitgebreid gamma aan verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit klassieke blends zoals groene en zwarte thee, maar ook frisse infusies zoals rooibos vanille of munt behoren tot de keuzes. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

imageyz0cf.png

Zwarte thee

Zwarte thee is afkomstig van de bladeren van de theeplant, Camellia Sinensis. Voor zwarte thee worden de theeblaadjes bewerkt waardoor oxidatie kan plaatsvinden en zwarte thee ontstaat. Zwarte thee is de meest gedronken theesoort in de wereld.

image3t4oh.png

Groene thee

Groene thee komt van dezelfde theeplant - de Camellia Sinensis - als de zwarte thee, maar de blaadjes worden na het plukken gedroogd, waardoor ze hun oorspronkelijke groene kleur en smaak behouden. 

imagerj2nh.png

Rooibos

Rooibos is afkomstig van een plant die van nature voorkomt in de omgeving Cederberg in Zuid-Afrika. De naaldjes van de plant worden geplukt, gestampt en in de zon ter oxidatie gelegd. Rooibos is niet afkomstig van de theeplant en is dus eigenlijk geen theesoort.

 

We moeten iets toegeven...

Kruidenthee is eigenlijk helemaal geen thee.

Er komen namelijk helemaal geen theeblaadjes aan te pas. Het zijn natuurlijke kruiden die rechtstreeks in het water worden opgenomen. Niet dat het uitmaakt hoor, kruidenthee is net zo lekker.

Koffiemachines die ook thee maken

Veel mensen zijn zich niet bewust van de uitgebreide mogelijkheden van onze koffiemachines. Naast verschillende functionaliteiten om bijvoorbeeld soepen, koffies en chocomelk te kunnen maken, bestaat de mogelijkheid om ook thee klaar te maken met het apparaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontvang vrijblijvend advies op maat.

Cafitesse Omni - Cafitesse koffiemachine

JDEPeets-doppio-icon-coffee-liquid.png

Cafitesse Omni

check.png 250 consumpties/dag
check.png 16 (koffie)variaties 
check.png 15 sec/kopje, 60 sec/kan (0,9L)
check.png Kopje na kopje een constante kwaliteit

Cafitesse Excellence Compact Touch - Cafitesse koffiemachine

JDEPeets-doppio-icon-coffee-liquid.png

Cafitesse Excellence Compact Touch

check.png 10-25 medewerkers & gasten
check.png 17 (koffie)variaties
check.png 16 sec/kopje, 110 sec/kan (900ml)
check.png Perfecte kwaliteit gecombineerd met modern design

JDEPeets-doppio-icon-bean.png

Espresso Omni XL

check.png 25-50 medewerkers & gasten
check.png 13 (koffie)variaties
check.png 38 sec/kopje
check.png Capaciteit voor 680 bekers

Lekkere en duurzame thee voor horeca en bedrijf

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken.

Daarnaast werken we samen met onafhankelijke certificering programma’s zoals UTZ Certified en Fairtrade. Op deze manier helpen wij de boeren met het verbeteren van hun leefomstandigheden en besteden we zorg aan natuur en milieu. Meer weten? Lees dan verder.