• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Giro

Lekbak en afvalbak vervangen

Als de melding [ME04 Place drip tray and waste bin] op het display zichtbaar blijft, controleer dan of de lekbak inclusief afvalbak goed geplaatst is, en maak zo nodig de onderkant van de machine schoon met een borstel, doek of stofzuiger.
 
 
 
Dit kun je oplossen met 5 eenvoudige stappen.

 

Stap 1: Controleer of de afvalbak goed geplaatst is.
 
Stap 2: Controleer of de tap op de achterkant van de lade niet beschadigd is. Neem in geval van schade contact op met de helpdesk voor een vervangend onderdeel.
 
Stap 3: Kan de lekbak volledig in de machine worden geschoven? Het is mogelijk dat de lekbak niet volledig in de machine is geschoven door de koffieresten op de bodem.
 
Stap 4: Controleer of er koffieresten op de bodem zitten (met name in de hoeken aan de achterkant). Maak de bodem schoon met een borstel, doek of stofzuiger.
 
Stap 5: Blijft de storing bestaan? Neem contact op met de onderstaande helpdesk.

JDE is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de op de website beschikbare informatie, zoals het niet correct opvolgen van de JDEP onderhouds- en reinigingsvoorschriften.