• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Koffie op het werk: waarom en wat kost het

Het zwarte goud. De brandstof in de motor van uw medewerkers. We hebben het natuurlijk over koffie! Maar waarom is koffie op het werk nu zo belangrijk? En wat kost het voor u als bedrijf?

Download onze gids

De echte kost van koffie op het werk

Overweegt u om een nieuwe koffiemachine aan te kopen? Of bent u niet zeker of uw huidige oplossing wel de meest economische is? Dan doet u er goed aan het volledige kostenplaatje van koffie op het werk te bekijken.

Koffie op het werk is immers meer dan de aankoop van een machine en de koffie zelf. Onderhoud, extra’s, tassen, service – allemaal bepalen ze hoeveel u op het einde van de rit betaalt, en vaak zijn ze afhankelijk van de vroege keuzes die u maakt. In deze gids duiken we dieper in de kost per kop, en kleven we échte bedragen aan elk element.

Waarom koffie aanbieden op het werk?

Werknemers gelukkig maken

Het einde van de dag nadert, de productiviteit en het energieniveau daalt. Tijd voor koffie! Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn wanneer de heerlijke aroma van versgemalen koffiebonen hen tegemoet komt. Om uw medewerkers gelukkig te maken kan goede koffie niet ontbreken! Als sneeuw voor de zon verdwijnt dat vermoeide gevoel. 

Sociale interactie

In de rol van verbinder is koffie wel de ster onder de warme dranken. Geen kennismaking, vergadering of goed gesprek gaat voorbij zonder een heerlijke kop koffie. Uw medewerkers spreken elkaar bij de koffiemachine en bespreken nieuwe mogelijkheden met uw klanten en relaties onder het genot van koffie. Koffie zorgt er voor dat mensen met elkaar in contact komen, een echte aanjager van sociaal contact op het werk!

Welke soorten koffie kan je aanbieden?

Jacobs Douwe Egberts maakt al meer dan 265 jaar lekkere, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Naast klassieke koffiebonen vind je een breed gamma aan koffiesoorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: filterkoffie, capsules, instantkoffie, cafitesse of koffiepads. De verschillende soorten hebben ieder hun eigen karakter, smaak en voordelen voor op kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

 

Wat kost koffie op het werk?

Maar wat moet dat kosten al die genuttigde koffie, suiker en melk zult u zich afvragen? Wees gerust, met de koffie oplossingen van Jacobs Douwe Egberts Professional hoeft koffie op het werk niet duur te zijn. Zo zet u niet alleen overheerlijke koffie op tafel, maar ook nog eens op voordelige wijze. Benieuwd naar tips om nog meer te besparen? Lees dan verder.

Download onze gids en krijg antwoord op al uw vragen

  • De verschillende soorten toestellen en wat u typisch betaalt per kop
  • De prijs van de verschillende soorten koffie
  • De kost van onderhoud en andere extra’s
  • Huren of kopen, wat is beter?