• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Drie ingrediënten voor koffiesucces op het werk

Snel en ondoordacht een koffieoplossing bestellen? Geen goed idee. Want een verkeerde keuze heeft een negatieve impact op de werkvloer. Wij verklappen de drie ingrediënten van koffiesucces: serveer lekkere koffie, in een veelvoud van smaken, op een centrale plaats. De dankbaarheid van uw collega’s én baas zal groot zijn.

1. Kwaliteitsvolle koffie van goede bonen

Beter geen koffie dan slechte koffie. Want is de kwaliteit ervan ondermaats? Dan maakt uw imago geen al te beste beurt bij bezoekers. Collega’s voelen zich bovendien minder gewaardeerd, met alle gevolgen vandien voor hun motivatie.

 

Redenen genoeg dus om (h)eerlijke koffie te schenken. Volgens de regels van de kunst geplukt, geblend en gebrand – en met de grootste zorg van aan de evenaar tot in uw bedrijf gebracht. Kwaliteitsvolle koffie kunt u op verschillende wijzen zetten: van verse bonen tot filterkoffie, van liquid- tot oploskoffie.
Elk met hun eigen smaaktoets, maar allemaal lekker.

2. Keuzevrijheid met een palet aan smaken

Over smaken valt niet te twisten. Zoveel mensen, zoveel wensen. Smaken verschillen. Uitdrukkingen genoeg om aan te geven dat ieder zijn eigen voorkeur heeft – ook in koffieland.

 

Zwart, espresso, cappuccino, latte macchiato, café au lait, … Vandaag laat u al deze smaken uit één en dezelfde machine stromenDuur in aanschaf? Niet altijd. Rendabel op lange termijn? Wel altijd. Want werknemers die hun favoriete kop koffie kunnen kiezen, zijn gelukkiger en presteren beteren. Als u helemaal wilt scoren, kiest u een machine die ook thee, soep en chocomelk schenkt. Want laten we vooral de niet-koffiedrinkers niet vergeten.

3. Centrale plaats in een gezellig decor

Uw koffiemachine wegmoffelen in een ongezellige plek, zodat uw collega’s er vooral niet te lang blijven plakken? Lijkt slim in de time-is-money-filosofie, maar is het niet. Want even realistisch: niemand kan uren ongestoord aan zijn bureau presteren. Dus waarom niet een productieve pauze inlassen in een fijne koffiehoek?

 

Zet uw koffiemachine op een centrale plaats. Voor iedereen toegankelijk en liefst van al nog afdelingsoverschrijdend. Richt de plek huiselijk in zodat collega’s er graag vertoeven. Zo creëert u de ideale omstandigheden voor een informele babbel. Dat betekent: meer kans op creatieve ideeën en een toffe teamspirit.

Nog werk aan de winkel

Kiest u uw koffieoplossing op basis van de bovenstaande succesingrediënten? Dan doet u het beter dan uw collega-aankopers. Want uit onderzoek van InSites Consulting blijkt dat de koffie op het werk nog lang niet overal een succesverhaal is:

 

40% vraagt om betere kwaliteit van de koffie.

30% wil meer keuze in smaken.

25% ziet de koffiemachine liever op een andere plaats staan.

 

Meer weten over de praktische kant van koffie op kantoor? 

Lees dan snel onze strafste gids voor koffie op het werk!