• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Werknemers opnieuw verbinden met koffie

Hoe kan koffie helpen om collega’s terug samen te brengen? Uit studies die anderhalf jaar thuiswerken ontleedden kwam unaniem naar voor dat vele thuiswerkers een gebrek aan sociale contacten ervaren met collega’s op de werkvloer. Nu thuiswerk steeds meer op de kaart staat, zal het kantoor des te meer een plaats van connectie worden. En net daar speelt de koffiemachine een belangrijke factor!

--

image0pc7f.png

Waarom net (goede) koffie?

Goede koffie jaagt namelijk de tevredenheid over de werkplek omhoog en stimuleert de verbondenheid met het bedrijf en collega’s. Er gaat een bijzondere aantrekkingskracht uit van kwaliteitskoffie en dat merk je ook in de thuisomgeving, waar koffie op barista-kwaliteit maken steeds meer de trend is. Dat wordt in de hand gewerkt door koffiecapsules, die gebruiksgemak en een rijke variatie aan smaken combineren, wat met het klassieke koffiezetten minder gepersonaliseerd kon. Deze B2C-ervaring thuis heeft invloed op de vraag binnen de B2B-werkomgeving, gezien medewerkers hetzelfde kwaliteitsniveau op het werk verwachten.

De smaak van de gebruiker

Met L’OR speelt JDE in op de stijgende vraag naar ‘premium’-koffie en het gebruiksgemak van de zogeheten ‘single serve’-vorm, namelijk capsules of discs” om de koffie-ervaring van medewerkers nog unieker te maken. Ervaring heeft uitgewezen dat koffiebereidingen met melk erg gevraagd zijn, in het bijzonder op de werkvloer. Het keuze- en gebruiksgemak van een single-serve oplossing maakt deze koffievorm bijzonder populair gezien dit in rekening genomen wordt bij de ontwikkeling van B2B-koffiemachines.

Systeem op maat

L'OR Suprême is een single-serve machine met 6 UTZ-gecertificeerde discs, een geïntegreerde melkoplossing en aparte wateruitloop voor thee. De discs zijn uniek voor bedrijven en bijgevolg niet compatibel met thuismachines. Gezien hygiëne vandaag ook zeer belangrijk is, worden de machines van een antibacteriële folie voorzien voor het selecteren van de koffiebereiding.

L’OR Suprême is ook moduleerbaar met o.a. een koelbox voor de melkvoorraad en een meubel voor accessoires. Daarnaast wordt ook duurzaamheid verzekerd met het recyclageprogramma voor de aluminium discs en meubels. Met Douwe Egberts en L’OR kan JDE Professional voor elk bedrijf de ideale oplossing aanbieden.

Ontdek L'OR Suprême

Suprême gratis uitproberen?

Vul dan het formulier in en we nemen we binnen 2 dagen met u op om na te gaan of het toestel geschikt is voor uw omgeving en om een afspraak te maken.

Daarna plaatsen we de machine en gaan uw 2 weken gratis koffie in. Nadien pikken we het toestel weer op.

image9k8g.png

 

Waarom zou u niet voor voortreffelijkheid kiezen? Ervaar het effect van L'OR Suprême voor uw bedrijf.

Download de Brochure