• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Ontdek L'OR PROMESSO.
Een koffiemachine voor bedrijven.

Meer productinformatie

Maak kennis met L'OR Professional

L’OR is in 1992 ontstaan in Frankrijk met de ambitie om consumenten de beste koffie in de wereld te bieden. Met de nieuwe L’OR Promesso zet ook u de gouden standaard in koffie in uw bedrijf. Een standaard die perfect past bij de premium koffie op kantoor en de gepersonaliseerde beleving die ultieme gastvrijheid hoort te omvatten. Die L’OR Promesso u kan bieden.

Waarom L'OR Promesso aanbieden?

Ultieme smaak

de L'OR gouden standaard

Verleid uzelf tot puur koffieplezier en geniet van de ultieme ongekende smaak dankzij de beste premiumkwaliteit espressokoffie. Uit blinde smaaktesten blijkt dat L'OR PROMESSO premium espresso en lungo koffie biedt die hoog scoren op aantrekkelijkheid, smaak, nasmaak en kwaliteit.

De Blend met de Ultieme Smaak

L'OR PROMESSO CLASSIQUE blend is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde 100% Arabica-bonen.

  • Medium tot donker gebrande blend
  • Rijke, evenwichtige smaak met zoete tonen
  • Uniek zet- en verpakkingssysteem garandeert een aroma van hoge kwaliteit
  • Een zorgvuldige selectie van UTZ-gecertificeerde bonen
  • Een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties met L'OR PROMESSO MILC

 

ULTIEME BELEVING

Personalisatie op zijn best

Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw persoonlijke koffiecreatie te maken. Pas de sterkte van de koffie aan en voeg melk en melkschuim naar eigen smaak toe. Creëer uw eigen favoriete L'OR PROMESSO koffie en sla uw perfecte koffie in het geheugen op. Geheugenfunctie om de smaakvoorkeur van 25 collega's en klanten op te slaan. 

ULTIEM GEMAK

Geniet van gemak in ultieme vorm

Geniet van maximale beschikbaarheid dankzij de eenvoudig te bedienen, bij te vullen en schoon te maken machine. Een stap voor stap instructie via het display. Het verwisselen van een pak kost minder dan 1 minuut tijd en maar 7 minuten schoonmaaktijd per week.

Ultieme business sense

L'OR PROMESSO biedt de optimale koffieoplossing voor uw bedrijf

Hotels

“I expect to be able to reduce labour costs as we are spending less time refilling and cleaning. Seems like we have made a great decision!” 

Crown Plaza London Battersea
London, UK

Bedrijven

“Regarding to our concept, the most attractive point of Promesso would be the customize function.” 


Official Ferrari Dealer Auto Cavalino
Kobe, Japan

Gezondheidszorg

"It’s fast, makes great coffee and looks stylish. We would recommend Promesso to everyone - even considering ones at home, because the coffee is so good.”

A Private Clinic
Randers, Denmark

 

Verhoog uw standaard in koffie

L'OR Promesso biedt de optimale koffieoplossing voor uw bedrijf. De blend is gemaakt van koffie van duurzame productiemethoden en is UTZ-gecertificeerd. L'OR werkt samen met UTZ om duurzame koffie te bevorderen. Onze doelstelling is om de leefomstandigheden van boeren, arbeiders en hun families te verbeteren en we zetten ons in voor het behoud van de natuur en het beschermen van het milieu.
utz-logo.png