• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Vending machines van Douwe Egberts

Zoekt u een koffieautomaat die is gericht op het zetten van diverse soorten koffie of zoekt u een vending machine die een verscheidenheid aan producten, zoals snacks of frisdrank aanbiedt?

Warme drankenautomaat huren met of zonder full service

Bij JDE Professional kunt u vendingmachines op twee manieren afnemen.

U kunt kiezen voor een warme drankenautomaat met full service. Hierbij verminderen wij het werk voor u, kunt u vertrouwen op kwaliteit producten en ontwikkelen we samen met u een assortiment op maat.

Of u kiest ervoor een vending machine te huren, waarbij het onderhoud gedurende de huurperiode inbegrepen is. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van hoe intensief de machine wordt gebruikt.

Enkel op zoek naar een koffiemachine die soep, thee, suiker en chocomelk kan uitgeven? Kies dan voor de Omni toestellen.

Espresso Omni: Tafelmodel | Vloermodel
Instant Omni: Tafelmodel | Vloermodel
Cafitesse Omni: Tafelmodel

Zoekt u een vending machine met snacks en frisdrank?

Samen met onze partners ontwikkelen we speciaal voor u een op maat gemaakte oplossing voor uw vendingmachine, met een assortiment van warme & koude dranken en klassieke of gezonde snacks. Zo sluit het assortiment altijd aan bij uw wensen.

Daarnaast kunt u kiezen voor een vendingmachine met of zonder betalingsfunctie. Hierdoor kunt u de machine helemaal aanpassen aan de mensen die de machine gebruiken en de plek waar hij staat.

Ontdek full-service vending bij JDE Professional

Wat betekent full service vending bij JDE Professional?

1. Minder werk voor u

Want wij doen het werk in uw plaats.

U, uw collega of de kuisploeg hoeft de koffie- en vending machines niet meer zelf bij te vullen, te reinigen en te onderhouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de koffiemachines altijd werkzaam zijn en updaten we regelmatig de software. Geeft uw vending machine een technische storing aan? Ook dat lossen we snel voor u op.

2. Vertrouwde kwaliteit

Met onze bekende koffie-, frisdrank- en snackmerken.

Met onze bekende koffie-, frisdrank- en snackmerken kunt u altijd rekenen op vertrouwde kwaliteit. Allereerst is ons hoofdmerk Douwe Egberts, een gekend en bewezen koffiemerk. Daarnaast werken we samen met andere vertrouwde merken, zoals onder meer Lotus, Pickwick, Royco,... Maar bij onze partner kunt u ook nog eens kiezen voor andere bekende merken zoals Coca-Cola en Ice-Tea.

Bekijk onze koffiemerken

3. Een assortiment op uw maat

Geen keuzestress, altijd aangepast naar uw noden.

Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt concept dat past bij de wensen van uw vending machines op het werk. Zo vraagt u u misschien af:

  • Welke (duurzame) merken u wilt aanbieden?
  • Biedt u de producten gratis of betalend aan?
  • Welk betaalsysteem zet u op de machines?

Alle combinaties zijn mogelijk, zo zit u nooit vast aan één keuzepakket.

Vraag om advies

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Vraag vrijblijvend advies aan


Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo kunnen we luisteren naar uw behoeftes en een voorstel op maat bezorgen.