• Voor 12u besteld, binnen 48u geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen 8 werkuren

Vending machines van Douwe Egberts

Zoekt u een vending machine voor enkel koffie of zoekt u een vending machine met koffie en snacks, of frisdrank? Bij Jacobs Douwe Egberts Professional kunt u terecht voor beide.

Enkel koffie en warme dranken nodig?

Indien u op zoek bent naar een koffiemachine die soep, thee en chocomelk kan uitgeven, dan kunnen we u de Omni toestellen aanbieden.

Deze machines zjin beschikbaar als tafel- en vloermodellen en geven een waaier aan warme dranken en ook bijproducten zoals suiker en bekers kunnen uit.

Espresso Omni: Tafelmodel | Vloermodel
Instant Omni: Tafelmodel | Vloermodel
Cafitesse Omni: Tafelmodel

Bekijk alle koffiemachines

Zoekt u een vending machine met snacks en frisdrank?

Samen met onze partners ontwikkelen we een op uw maat gemaakte oplossing met lekkere koffie, kwalitatieve vending machines, een assortiment van warme & koude dranken en klassieke of gezonde snacks.

Via onze vending diensten, bieden we ook de optie om te gaan voor Full-service vending, waarin u volledig ontzorgd wordt van uw snack-, drank- en koffievoorzieningen.

Ontdek full-service vending bij JDE Professional

Wat betekent full service vending bij JDE Professional?

1. Minder werk voor u

Want wij doen het werk in uw plaats.

U, uw collega of de kuisploeg hoeft de koffie- en vending machines niet meer zelf bij te vullen, te reinigen en te onderhouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de koffiemachines altijd werkzaam zijn en updaten we regelmatig de software. Geeft uw vending machine een technische storing aan? Ook dat lossen we snel voor u op.

2. Vertrouwde kwaliteit

Met onze bekende koffie-, frisdrank- en snackmerken.

Allereerst is ons hoofdmerk Douwe Egberts, een gekend en bewezen koffiemerk. Daarnaast werken we samen met andere vertrouwde merken, zoals onder meer Lotus, Pickwick, Royco,... Maar bij onze partner kunt u ook nog eens kiezen voor andere bekende merken zoals Coca-Cola en Ice-Tea.

Bekijk onze koffiemerken

3. Een assortiment op uw maat

Geen keuzestress, altijd aangepast naar uw noden.

Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt concept dat past bij de wensen van uw vending machines op het werk. Zo vraagt u u misschien af:

  • Welke (duurzame) merken u wilt aanbieden?
  • Biedt u de producten gratis of betalend aan?
  • Welk betaalsysteem zet u op de machines?

Alle combinaties zijn mogelijk, zo zit u nooit vast aan één keuzepakket.

Vraag om advies

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Vraag vrijblijvend advies aan


Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo kunnen we luisteren naar uw behoeftes en een voorstel op maat bezorgen.