• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

 Douwe Egberts koffieautomaten

Lekkere koffie is de basis voor een productieve werkdag. En daarbij is een goede koffieautomaat essentieel. Zoekt u een losse koffieautomaat of eerder een vending machine met o.a. snacks en frisdrank?

Bij JDE Professional vindt u zowel vending machines als koffieautomaten.

De 3 populairste koffieautomaten voor bedrijven

Altijd de juiste koffieautomaat met de juiste koffie op het werk.

15-20 medewerkers & gasten
imagefqky.png
Cafitesse Excellence Compact Touch
Een Cafitesse koffieautomaat gebruikt een krachtig koffie-extract waarin aroma’s en smaak bewaard blijven.
imager8xi.png
17 verschillende koffievariaties mogelijk.

12-24 medewerkers & klanten
koro-2.0-vooraanzicht.png
Espresso Koro
Een espresso koffieautomaat met verse koffiebonen een een premium look voor de complete koffiebeleving.
imageq2yds.png
8 verschillende koffievariaties mogelijk.

15-50 medewerkers & gasten
lor-promesso-vooraanzicht.png
L'OR Promesso 
Promesso koffieautomaten gebruiken een krachtig, premium koffie-extract met een heerlijke schuimlaag.
imagefklt7.png
11 verschillende koffievariaties mogelijk.

Koffieautomaat met lekkere koffie op kantoor

Bent u benieuwd welke koffieautomaat het beste bij uw bedrijf past? Dan is het belangrijk dat u eerst de koffie wensen van uw werknemers bekijkt. Zijn er binnen uw bedrijf veel werknemers die graag espresso’s drinken, of gaat de voorkeur toch uit naar filterkoffie?  

Als u over deze informatie beschikt kunt u een keuze maken tussen de koffieautomaten van Jacobs Douwe Egberts Professional. Vind u het toch een lastig om een keuze te maken tussen al deze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte koffie automaat voor uw bedrijf.

Wat is het verschil tussen een koffiemachine en een koffieautomaat?

Een koffieautomaat en een koffiemachine lijken op het eerste gezicht hetzelfde, maar er zijn kleine verschillen. Een koffieautomaat is ontworpen voor meer dan koffie (zoals soup, suiker- of bekeruitgifte) en is gericht op snelle en gemakkelijke koffiebereiding, ook in grote hoeveelheden.

Een koffiemachine daarentegen is meer gericht op koffie en melkvariaties. Daarnaast neemt een koffiemachine meestal minder plaats af, omdat deze ook minder variaties aanbiedt en voor kleinere hoeveelheden is.

Soorten koffieautomaten

Heeft u alle wensen voor u en uw werknemers in kaart gebracht? Dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Espresso koffieautomaat

Biedt espresso, cappuccino, latte macchiato en vele andere koffievariaties aan. Espresso automaten leveren een hoge druk waardoor er een heerlijke smaak met crèmelaag ontstaat.

Cafitesse koffieautomaat


Synoniem voor snelheid en betrouwbaarheid, deze automaat combineert kwaliteit en functionaliteit, en zorgt dat er steeds een lekkere kop klaar staat.

Promesso koffieautomaat

Deze automaat combineert kwaliteit en functionaliteit, en creëert een heerlijke smaak. Is volledig personaliseerbaar en zet koffie binnen 24 seconden per kop.

Instant koffieautomaat

Instant koffieautomaten zijn de beste keuze voor een constante en efficiënte koffievoorziening. De prijs van de kop koffie blijft zo laag mogelijk, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Filter koffieautomaat


Filterkoffie is perfect wanneer u grote volumes koffie nodig heeft. Denk aan plekken waar altijd koffie moet klaar staan, zoals recepties. Binnen 6 minuten zet u tot 2.2 liter koffie!

Advies aanvragen

Onze koffie experts staan voor u klaar om te helpen bij de keuze voor de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf.>

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Koffieautomaat kopen of huren?

Wil u een koffieautomaat kopen? Dan kunt u bij Jacobs Douwe Egberts terecht. We beschikken over diverse koffieautomaten en u vindt er altijd een die past bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons ook een koffieautomaat huren. U hoeft dan niet direct een grote aankoop te doen en u beschikt tijdens uw gehele huurperiode over technische service. Lees meer over het huren van een koffieautomaat.

 

Welke koffieautomaat past bij mijn bedrijf?

Het soort koffieautomaat dat het beste bij uw bedrijf past, hangt af van verschillende factoren. Hoeveel koffie wordt er dagelijks geschonken en hoeveel medewerkers werken er binnen uw bedrijf? Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u koffiezetautomaten voor zowel kleine als grote bedrijven. Wilt u meer informatie? Vraag onze professionals om advies!

 

Wat is het formaat van een professionele koffieautomaat?

Het formaat van een koffieautomaat is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de afmetingen afhankelijk van het verbruik en de koffiekeuze van uw werknemers. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de cafitesse koffieautomaten en instant koffieautomaten beschikbaar in verschillende maten. De een past op een aanrecht, de ander staat op de grond. Is het koffieautomaat net iets te groot voor de beoogde plek? Dan bieden we verschillende onderzetmeubels aan om jouw koffiehoek compleet te maken. Bekijk het koffieautomaten overzicht voor meer informatie over de afmetingen.

 

Hoe moet ik een koffieautomaat onderhouden?

Als u een koffieautomaat huurt, beschikt u gedurende het hele contract over onderhoud. Als u een koffieautomaat heeft gekocht, kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee krijgt u uitstekende service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u hier vragen over? Wij helpen u graag.

 

Schoonmaken van een koffieautomaat?

De reinigingsfrequentie van uw koffieautomaat hangt af van model en gebruiksniveau:  intensiever gebruik vraagt doorgaans om meer onderhoud. Raadpleeg de bijbehorende handleiding voor specifieke instructies. Heeft u vragen over het schoonmaken van uw koffieapparaat? Neem gerust contact met ons op.