Douwe Egberts koffieautomaten

Lekkere koffie is de basis voor een productieve werkdag. En daarbij is een goede koffieautomaat essentieel. Zoekt u een losse koffieautomaat of eerder een vending machine met o.a. snacks en frisdrank?

Bij JDE Professional vindt u zowel vending machines als koffieautomaten.

De 3 populairste koffieautomaten voor bedrijven

Altijd de juiste koffieautomaat op het werk

15-20 medewerkers & gasten
imagefqky.png
Cafitesse Excellence Compact Touch
Cafitesse koffie is een krachtig koffie-extract waarin aroma’s en smaak bewaard blijven.
imager8xi.png
17 verschillende koffievariaties mogelijk.

12-24 medewerkers & klanten
koro-2.0-vooraanzicht.png
Espresso Koro
Een espresso koffiemachine met verse koffiebonen voor een complete koffiebeleving.
imageq2yds.png
8 verschillende koffievariaties mogelijk.

15-50 medewerkers & gasten
lor-promesso-vooraanzicht.png
L'OR Promesso 
Promesso is een krachtig, premium koffie-extract met een heerlijke schuimlaag.
imagefklt7.png
11 verschillende koffievariaties mogelijk.

Lekkere koffie op kantoor

Bent u benieuwd welke koffieautomaat het beste bij uw bedrijf past? Dan is het belangrijk dat u eerst de koffie wensen van uw werknemers bekijkt. Zijn er binnen uw bedrijf veel werknemers die graag espresso’s drinken, of gaat de voorkeur toch uit naar filterkoffie?  

Als u over deze informatie beschikt kunt u een keuze maken tussen de koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional. Vind u het toch een lastig om een keuze te maken tussen al deze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte koffie automaat voor uw bedrijf.

Soorten koffieautomaten

Heeft u alle wensen voor u en uw werknemers in kaart gebracht? Dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Espresso koffieautomaat

Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato .Deze automaten leveren een hoge druk waardoor er een karakteristieke smaak met crèmelaag ontstaat.

Promesso koffieautomaat

Synoniem voor elegantie en betrouwbaarheid, deze automaat combineert kwaliteit en functionaliteit, en creëert een heerlijke smaak.

Instant koffieautomaat

Geen tijd om te wachten? Onze instant koffieautomaten zetten razendsnel uw koffie, cappuccino of en zelfs wiener melange.

Filter koffieautomaat


Creëer de vertrouwde smaak van thuis met vers gemalen koffiebonen. Met het klassieke zetsysteem zet u zowel grote als kleine kopjes koffie.

Advies aanvragen

Onze koffie experts staan voor u klaar om te helpen bij de keuze voor de juiste koffiemachine voor uw bedrijf.

Koffieautomaat kopen of huren?

Wil u het een koffieautomaat kopen? Dan kunt u bij Jacobs Douwe Egberts terecht. We beschikken over diverse koffieautomaten en u vindt er altijd een die past bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons ook een koffieautomaat huren. U hoeft dan niet direct een grote aankoop te doen en u beschikt tijdens uw gehele huurperiode over technische service. Lees meer over het huren van een koffieautomaat.

 

Welke koffieautomaat past bij mijn bedrijf?

Het soort koffieautomaat dat het beste bij uw bedrijf past, hangt af van verschillende factoren. Hoeveel koffie wordt er dagelijks geschonken en hoeveel medewerkers werken er binnen uw bedrijf? Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u koffiezetautomaten voor zowel kleine als grote bedrijven. Wilt u meer informatie? Vraag onze professionals om advies!

 

Wat is het formaat van een professionele koffieautomaat

Het formaat van een koffieautomaat is van diverse factoren afhankelijk. Een cafitesse koffiemachine is over het algemeen kleiner dan een instant koffiemachine. Daarnaast hangt het ook sterk af van het aantal kopjes koffie dat uw werknemers per dag drinken. Wilt u meer informatie over afmetingen? U vindt alle afmetingen via de het koffiemachines overzicht.

 

Hoe moet ik een koffieautomaat onderhouden?

Als u een koffieautomaat huurt, beschikt u gedurende het hele contract over onderhoud. Als u een koffieautomaat heeft gekocht, kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee krijgt u uitstekende service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u hier vragen over? Wij helpen u graag.