• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

DOUWE EGBERTS KOFFIE

voor een waardevol moment

Douwe Egberts koffie: meer dan 265 jaar ervaring

Over Douwe Egberts

BEDREVEN SINDS 1753

Hoe waardevol een koffiemoment kan zijn, beseften Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses al in 1753. In hun winkeltje De Witte Os in Joure legden zij het fundament van wat Douwe Egberts nu is. Dankzij ruim 260 jaar ervaring weten wij wat goede koffie is. Met onze kennis en passie maken we lekkere en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor iedere smaak en iedere wens vindt u bij Douwe Egberts een passende koffieoplossing. Wij maken dagelijkse koffiemomenten waardevol.

Altijd en overal goede koffie

PRESTEREN, VERBINDEN EN ONTSPANNEN

KOFFIE MAAKT SCHERP

Samen tot de beste ideeën komen

Ruim twee derde van de werkende Belgen vinden dat vergaderingen efficiënter verlopen met een kop goede koffie. Koffie maakt de werkdag zelfs leuker.

KOFFIE IS ONMISBAAR

Voor een goede start van de dag

Voor 4 op de 5 Belgen is koffie onmisbaar voor een goede 
start van de dag. Op weg naar werk of tussen afspraken door is 
een koffie to go een ideale uitkomst.

KOFFIE MAAKT VROLIJK

Een traktatie voor uzelf

Koffie is een moment van ontspanning, vindt 86% van de Belgen. Dat geldt dubbel en dwars in de horeca. Verwen uw gast met goede koffie. 

Maak het koffiemoment

KWALITEIT ZIT IN DE DETAILS

Voor kwaliteit moet je oog hebben. En bij koffie ook geur en smaak. De zoektocht naar de koffiebonen van de beste kwaliteit is de expertise van onze koffiemeesters. Zij selecteren koffiebonen op basis van kwaliteit, geur en smaak. Alleen de allerbeste bonen krijgen een karakteristieke branding.

Douwe Egberts koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld in de vruchtbaarste gebieden ter wereld. Zorg voor kwaliteit, mens en milieu staat daarbij centraal. Daarom werken we samen met het onafhankelijke certificeringsprogramma Rainforest Alliance.