• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Koffie voor in de zorg

 

In een zorginstelling is het essentieel dat uw werknemers altijd klaarstaan voor uw patiënten. Het is dus belangrijk dat op ieder gewenst moment beschikken over goede kwaliteit koffie. Daarnaast komt het vaak voor dat bezoekers enkele tijd moeten wachten tot uw werknemers ze te woord staan.

Ook voor hen is het prettig om tijdens het wachten te genieten van een heerlijke kop koffie. Kortom: goede koffie in de zorg is onmisbaar. Ontdek hoe JDE Professional u kan helpen met koffie in uw zorginstelling.

Welke koffiemachines zijn geschikt voor zorginstellingen?

 

Om uw werknemers, patiënten en bezoekers zo goed en snel mogelijk te bedienen, kunt u bijvoorbeeld gaan voor een cafitesse machine. Deze koffiemachines zetten binnen een paar seconden veel verschillende soorten koffie, zonder af te doen aan de kwaliteit van de koffie. Daarnaast zijn deze koffiemachines laag in onderhoud en zeer hygiënisch. Bekijk hieronder welke koffieoplossingen voor u van toepassing zijn.

 

Het onthaal

Geef uw bezoekers en patiënten de lekkerste koffie terwijl ze wachten tot ze opgeroepen worden. Dit doet u met een snelle, maar smaakvolle oplossing, zoals met een bonenmachine. Zo maakt u het wachten een stuk dragelijker.

 

Bezoekersruimte

Gastvrijheid. Zo vatten we de koffieoplossingen die we speciaal voor uw bezoekers ontwikkelden graag in één woord samen. Want met een vers gezet kopje koffie zorgt u dat bezoekers zich welkom voelen. En dat bezoekje is broodnodig voor hun geliefden. Zo tilt u de beleving voor elke bezoeker meteen ook naar een hoger niveau. Serveer pure luxe met Soul Self-Service.

 

De personeelsruimte

In een drukke zorginstelling is het belangrijk dat uw personeel tot rust komt. Voor de personeelsruimte heeft Jacobs Douwe Egberts Professional daarom verschillende koffieoplossingen, zodat uw personeel geniet van kwaliteitskoffie. Een Cafitesse Compact Touch kan hier uitkomst bieden.

Koffie voor uw patiënten

 

De zorg voor uw patiënten staat voorop. De maaltijden zijn daar een belangrijk onderdeel van. Het geeft de patiënt de mogelijkheid om te genieten van een warme drank, terwijl ze een praatje maken met elkaar en het personeel. Om al uw patiënten te kunnen bedienen heeft u veel capaciteit nodig, waarvoor de Cafitesse- en Instant-machines de perfecte oplossingen zijn.

Koffie in de kamer

 

Heeft uw zorginstelling kamers waar patiënten voor een langere tijd verblijven? Dan kunt u ervoor kiezen om in deze kamers een koffiemachine neer te zetten. Zo kan uw patiënt op ieder gewenst moment genieten van een heerlijke warme drank. Kies bijvoorbeeld voor een koffiemachine met capsules, of instant koffiesticks

 

Hoe bepaalt u de perfecte koffie-oplossing voor uw zorginstelling?

 

Hoeveel koffie u nodig hebt in uw zorginstelling, is afhankelijk van drie factoren:

1. Hoeveel mensen drinken er dagelijks koffie? Denk aan werknemers, patiënten en bezoekers.

2. Welke behoeftes hebben de bezoekers, patiënten en werknemers? Willen zij enkel zwarte koffie, of ook melkvarianten en extra’s zoals chocomelk en soep?

3. In welke locaties of departementen heeft u koffie nodig? De koffie-oplossing voor patiëntenkamers is helemaal anders dan het onthaal of de kantine bijvoorbeeld.

 

Op basis van deze informatie, kunnen wij samen bepalen welke oplossing het best bij u past.

Om u op weg te helpen, hebben wij een keuzehulp ontwikkeld.

U hoeft enkel in te kiezen hoeveel medewerkers, patiënten en gasten u per dag bedient, wij geven u direct de beste aanbevelingen.

 

 

 

 

 

Hoe kan JDE Professional u helpen?

 

Wat uw koffiewensen ook zijn, JDE Professional kan u helpen. Weet u al welke koffiemachine voor uw zorginstelling geschikt is? Of heeft u liever nog wat meer informatie? JDE Professional voorziet u graag van advies. Daarnaast kunt u bij JDE Professional terecht voor uw koffie, thee, accessoires en de beste service.

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Welke service heeft JDE Professional?

 

Goed onderhoud is het halve werk. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van de beste koffie en voorkomt u onnodige vervangingskosten. Bij JDE Professional kunt u altijd aankloppen voor een servicebeurt. Zo blijft uw koffiemachine altijd in topconditie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Vraag advies aan