Geniet van elk moment

Samen met Pickwick

Even bijpraten met een collega? Of een warm welkom geven aan bezoekers? Pickwick geeft uw werkdag net even dat kleine extraatje, welke thee u ook kiest.

Even gezellig bijpraten

Geniet van thee in de horeca

Alle tijd van de wereld. Genieten van een goed gesprek. En op tafel staat een kop warme, heerlijke thee. Met de onze verfijnde Pickwick melanges maakt u elk moment speciaal voor uw gasten.

Altijd en overal

Geniet van thee op het werk

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant kan een kop thee inspireren. Het professionele assortiment van Pickwick maakt deze dagelijkse momenten nog waardevoller.

Vraag vrijblijvend advies

Pickwick Tea Master Selection

Al sinds 1753 selecteren de Master Blenders van Pickwick thee van de hoogste kwaliteit. Onze signature range bestaat uit acht melanges. Deze zijn onze meest populaire smaken met een persoonlijke twist van onze thee-experts. Onze melanges hebben een mooie en evenwichtige smaak waarbij alle ingrediënten 100% natuurlijk zijn.

Zwarte thee

Earl Grey
Levendige zwarte thee die de perfecte boost geeft op elk moment van de dag.

English breakfast
Zwarte thee met een subtiele citrussmaak om uw zintuigen te verwennen.

 

Fruit- en groene thee

Forest Fruit
Frisse thee boordevol rode bosvruchten.

Lemon tea
Heerlijk frisse vruchtenthee, perfect om de dag mee te beginnen.

Green tea
Verfrissende pure groene thee, boordevol antioxidanten die het metabolisme stimuleren.

Green tea lemon
Verrassende melange van groene thee en het fruitig aroma van citroen.

Infusion

Munt
Natuurlijke theïnevrije infusie, rijk aan antioxidanten en goed voor de spijsvertering.

Rooibos & vanille

Natuurlijke theïnevrije rooibos, afkomstig van Zuid-Afrika. Verwen uw zintuigen met deze zachte smaak van rooibos en vanille. 

Pickwick Professional Assortiment

Naast onze Master Tea Selection, kan u ook kiezen uit ons professioneel assortiment van drie verschillende melanges. Geniet van elk moment, altijd en overal.

English breakfast
Klassieke zwarte theemelange, heerlijk om de dag mee te beginnen.

 

Green Tea 
Een gebalanceerde melange van delicate groene theeblaadjes, citroenschil en een vleugje citroengras, speciaal geselecteerd voor een volle, frisse en natuurlijke smaak. 100% natuurlijk.

 

Earl Grey
Deze karakteristieke thee melange bestaat uit zachte, licht kruidige en volle theesoorten. Het UTZ CERTIFIED® keurmerk garandeert dat de thee verbouwd en geoogst is op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke manier.

Duurzame thee

Daar engageren wij ons voor

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken.

Daarnaast werken we samen met onafhankelijke certificering programma’s zoals UTZ Certified. Op deze manier helpen wij de boeren met het verbeteren van hun leefomstandigheden en besteden we zorg aan natuur en milieu.