• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Sustainability

Elke dag worden er wereldwijd miljarden kopjes koffie en thee gedronken. Wij geloven dat we samen, door de kracht van onze merken, onze acties kunnen combineren om een betekenisvolle verandering teweeg te brengen en een 'kracht voor het goede' te zijn. Het Common Grounds-programma van JDE Peet's belichaamt onze ambitie om een positieve impact te hebben op mensen, onze planeet en de toekomst van koffie en thee.

imagejq5qx.png

Responsible Sourcing

Belofte om tegen 2025 100% koffie en thee van verantwoorde herkomst te produceren

imagewnwkq.png

Minimizing footprint

Naar een planeetvriendelijke toekomst door het verminderen van uitstoot en afval

imagerhd1.png

Connecting people

Toegewijd aan het bevorderen van welzijn en gelijke kansen

Responsible Sourcing

BETERE INKOOP VOOR BETERE RESULTATEN
WE STREVEN ERNAAR OM TEGEN 2025 100% KOFFIE EN THEE VAN VERANTWOORDE HERKOMST TE PRODUCEREN.


In 2023 zullen we 83,8% hebben bereikt, waaronder 97% groene koffie uit verantwoorde bron in Europa.
Bij JDE Peet's is verantwoorde inkoop van koffie en thee meer dan alleen een doel, het betekent dat we in gesprek gaan met boeren en situaties in onze inkoopregio's om de uitdagingen te begrijpen en actief investeren om deze problemen aan te pakken en vooruitgang te boeken. We blijven de impact van onze activiteiten en sourcing evalueren en passen ons aan om ervoor te zorgen dat we blijven verbeteren en positieve veranderingen aanbrengen voor mens, natuur en klimaat.
Koffie en thee worden verbouwd in verschillende regio's, elk met unieke teeltsystemen. We erkennen dit en daarom omvat ons verantwoord inkoopprogramma deze rijke diversiteit aan origines en kleine boeren die we moeten blijven respecteren en waarin we moeten blijven investeren om de toekomst van koffie en thee veilig te stellen, wat wordt weerspiegeld in zowel onze inkoopstrategie als de geografische reikwijdte van ons boerenprogramma.

Common Grounds

SAMEN GROEIEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST


JDE Peet's Common Grounds duurzaamheidsprogramma belichaamt onze ambitie om een positieve impact te hebben op mensen, onze planeet en de toekomst van thee. We handelen bewust zodat elk kopje thee bijdraagt aan een betere toekomst. Van telers tot consumenten, we pleiten voor een inclusief en regeneratief ecosysteem, gevoed door onze liefde voor thee. Common Grounds is gebouwd op drie pijlers: Verantwoord inkopen, Minimaliseren van de voetafdruk en Verbinden van mensen, die al ons duurzaamheidswerk samenbrengen in één programma.
Duurzaamheid is een evoluerende reis en we blijven de impact van onze activiteiten evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat we altijd werken aan het verbeteren van onze impact op mensen en de planeet. Klik hier voor meer informatie over ons programma:

Common Grounds Program

MINIMISING FOOTPRINT


NAAR EEN POSITIEVE PLANEET


Bij JDE Peet's streven we naar een milieuvriendelijke toeleveringsketen door te innoveren en samen te werken aan duurzame oplossingen. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, geven we prioriteit aan de gebieden waar we de grootste impact hebben, zodat we blijvende veranderingen kunnen realiseren. We hanteren een holistische benadering van duurzaamheid en werken samen met onze partners in de hele toeleveringsketen om de uitstoot en het afval te verminderen als onderdeel van onze inspanningen voor een toekomst die de planeet respecteert.

CONNECTING PEOPLE


MENSEN OP DE EERSTE PLAATS


Bij JDE Peet's creëren we kansen voor boeren, leveranciers, klanten, consumenten, medewerkers en gemeenschappen. We beïnvloeden het leven van miljoenen mensen wereldwijd. We verbinden onze collega's en gemeenschappen door de vreugde van koffie en thee te delen, om welzijn te bevorderen en gelijke kansen te stimuleren.
Als organisatie in het hart van de koffiewereld, leiden we met duidelijkheid en visie om positieve veranderingen te realiseren voor zowel mensen als de planeet.