• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag


Koffie van bonen aanbieden in uw bedrijf?

Goede koffie brengt mensen samen. En wat gaat er nu boven de geur van versgemalen koffiebonen op de werkvloer? Ontdek wat koffiebonen op het werk voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 


Wat zijn de voordelen van bonen koffie op het werk?


Koffie als sfeermaker

Koffie is een echte sfeermaker op kantoor. Het brengt collega’s samen en dankzij de cafeïne boost worden de energiedipjes overwonnen. De geur van de versgemalen bonen alleen al werkt als brandstof voor uw bedrijf.

 

Koffie als succesfactor

Naast de informele samenkomsten onder het genot van koffie, wordt er natuurlijk ook kennis uitgewisseld tijdens deze momenten van samenkomst bij de koffieautomaat. Zo kan een goede koffiehoek op werk bijdragen aan het succes van uw bedrijf.



Luxe uitstraling 

Naast de overheerlijke aroma’s van vers gemalen koffiebonen, geeft een machine met koffiebonen een luxe uitstraling. Zo maakt uw bedrijf een goede indruk op uw klanten en bieden uw medewerkers hen met liefde een kopje verse koffie aan. Geen verontschuldigingen voor slappe koffie bij u op kantoor!

De beste koffie bonen

Een perfecte espresso heeft een ronde smaak en ruikt naar vers gebrande espressobonen. Bovendien heeft een espresso koffie een mooi crèmelaagje. Bij Douwe Egberts geloven wij in de kracht van eerlijke, verse koffie. Daarom vind je bij ons alleen de beste kwaliteit bonen, die ook nog eens op een duurzame manier verwerkt zijn. Je hebt ruime keuze uit verschillende koffiemelanges, bijvoorbeeld van de merken Douwe Egberts en Piazza D’Oro.

Professionele koffiemachines met bonen?

Een koffiemachine met bonen zorgt voor een heerlijke smaakbeleving en mag dan ook niet ontbreken op de werkvloer. De espressomachines van Jacobs Douwe Egberts bevatten een ingebouwde koffiebonenmolen. Met slechts een druk op de knop, zet u overheerlijke koffie op tafel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk onze verschillende koffiemachines of maak vrijblijvend een afspraak om te kijken welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past.

Barista One - Espresso koffiemachine

Barista ONE

Espresso koffie

 Volautomatische koffiemachine, speciaal ontworpen voor de liefhebber van bonenkoffie. 

check.png 12 (koffie)variaties
check.png 30 sec/kop koffie - 40 sec/cappuccino
check.png Versgemalen bonen

› Bekijk koffiemachine

Coffee Club - Espresso koffiemachine

Schaerer Coffee Club

Espresso koffie

De Coffee Club biedt een grote variatie aan dranken aan met een constante premium kwaliteit en beschikt daarnaast over enkele geavanceerde technische details die het verschil maken.

check.png 9 (koffie)variaties
check.png 42 sec/kop koffie - 27 sec/cappuccino
check.png Optionele koelkast voor verse melk

› Bekijk koffiemachine