KOFFIEMACHINES

Een perfecte koffie voor ieder kopje. Dat is ons streefdoel. Daarvoor hebben we naast onze verschillende koffieblends ook een zeer ruim aanbod aan koffiemachines. Omdat we weten dat een oplossing op maat van uw organisatie een must is.

Neem alvast een kijkje in ons assortiment. Wij denken dan graag met u mee om tot de beste koffieoplossing te komen voor uw organisatie.

Ontdek onze volledige collectie

Espresso collectie

Van de eerste tot de laatste druppel de volle koffiebeleving. Dat is zoals een goede espresso hoort te smaken. Uw bonen worden bij elk kopje vers gemalen en getransformeerd tot een bijzonder kopje verwennerij. 

Cafitesse collectie

Cafitesse, dat is iedere keer weer een perfect kopje koffie aan topsnelheid. De Cafitesse koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk voor koffiedrinker én onderhoud dankzij het unieke zetprocédé.

Promesso

Met het promesso koffiesysteem geniet u op elk moment van de kwaliteit die u wenst, op maat van uw smaak & stijl en de betrouwbaarheid die u nodig heeft. Promesso biedt u alles, behalve compromissen. 

Instant collectie

Met een instant koffiemachine kiest u heel bewust voor een constante en efficiënte koffievoorziening. Instant koffie is een makkelijke manier om snel een lekker kopje koffie te zetten.

Filter

Onze filtermachine is makkelijk in gebruik. Voorgedoseerde pakjes koffie zorgen ervoor dat u iedereen altijd het perfecte kopje geeft. Ideaal tijdens vergaderingen, op recepties,...