Professionele koffiemachines

Voor ieder bedrijf de beste oplossing

 

 

Kies uw situatie

Onze top 3 koffiemachines

Koffiemachine huren

Een koffiemachine huren op het werk biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen

van een apparaat.

Wij vertellen u er alles over.

Informatie over huren

Advies op maat

Goede koffie is belangrijk. Een goede professionele koffiemachine zorgt daarbij niet alleen voor goede koffie, ze biedt ook de optimale oplossing voor uw bedrijf.

Of u nu op zoek bent naar een volautomatische machine aan de receptie om het hele bedrijf van koffie te voorzien, of naar een professionele koffiemachine met bonen in de vergaderruimte, wij vinden een passende oplossing voor uw behoefte.

Wij helpen u graag.

Vrijblijvend advies

Een professionele koffiemachine voor elke situatie

Espresso koffiemachines

Met een espressomachine kiest u heel bewust voor kwaliteitskoffie. Uw bonen worden vers gemalen en dankzij het ingenieuze zetsysteem getransformeerd tot een bijzonder kopje verwennerij.

Instant koffiemachines

Met een instantkoffiemachine kiest u heel bewust voor een constante en efficiënte koffievoorziening. Kies voor bedrijfszekere toestellen waarop u kunt rekenen voor elke koffiebehoefte.

Cafitesse koffiemachines

Dankzij de unieke zetmethode van Cafitesse hebt u nooit afval, filters of koffieresidu. Tegelijkertijd garandeert dit zetprocédé u wel een uiterst hoge kwaliteit aan koffie.

Capsule koffiemachines

Met de L'OR LUCENTE PRO kiest u voor een koffieoplossing ontworpen voor hen die smaak, variatie en mensen belangrijk vinden. De L'OR Capsules zijn ontworpen om de aroma's beter te waarboren, waardoor elk kopje koffie is voorzien van een intense smaak.

Advies op maat

 

Onze koffie-experts helpen u graag op weg. Want wij weten dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. 

Vraag vrijblijvend advies aan:

L'OR PROMESSO

Verleid uzelf tot puur koffieplezier met de L'OR PROMESSO. Met deze koffiemachine haalt u premiumkwaliteit espressokoffie in huis. L'OR Professional zorgt ervoor dat u de perfecte host ben in elke situatie op elke locatie.

Het belang van de juiste koffiemachine

Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor elke koffiemachine in uw bedrijf. De keuze voor een professionele koffiemachine is afhankelijk van het soort bedrijf, de plek waar de machine komt te staan, het aantal mensen dat zij dagelijks van koffie moet kunnen voorzien en de koffievarianten die u verwacht. Wordt de machine overbenut, dan ontstaan er wachtrijen en verslijt het toestel sneller. Bij onderbenutting betaalt u onnodige kosten.

> Lees meer over het kiezen van de juiste koffiemachine

Waarom Jacobs Douwe Egberts Professional

 Altijd persoonlijk advies      24 uur contact op werkdagen      Koffie, machines en service

Ontdek L'OR Professional

De gouden standaard

Ontdek L'OR