Professionele koffiemachines

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine om heerlijke koffie of thee te serveren? Onze experts denken graag met u mee! Of u nu wilt kopen of huren, Jacobs Douwe Egberts Professional biedt koffiemachines aan voor iedere situatie!

Onze top 3 koffiemachines

Aantal werknemers en/of gasten
10 - 25 10 - 30 20 - 50 50 - 80

Koffiemachine huren

Een koffiemachine huren op het werk biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van
een apparaat. Wij vertellen u er alles over. Is een nieuwe machine te duur voor u?
Wij bieden ook tweedehands koffiemachines.

Informatie over huren

Koffie op het werk

Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor de koffiemachine in uw bedrijf. De keuze voor een professionele koffiemachine is afhankelijk van het soort bedrijf, de plek waar de machine komt te staan, het aantal mensen dat zij dagelijks van koffie moet kunnen voorzien en de koffievarianten die u verwacht. Wordt de machine overbenut, dan ontstaan er wachtrijen en verslijt het toestel sneller. Bij onderbenutting betaalt u onnodige kosten.

Krijg vrijblijvend advies

Een professionele koffiemachine voor elke situatie


Espresso koffiemachines


Met een espressomachine kiest u heel bewust voor kwaliteitskoffie. Uw bonen worden vers gemalen en dankzij het ingenieuze zetsysteem getransformeerd tot een bijzonder kopje verwennerij.

Instant koffiemachines


Met een instantkoffiemachine kiest u heel bewust voor een constante en efficiënte koffievoorziening. Kies voor bedrijfszekere toestellen waarop u kunt rekenen voor elke koffiebehoefte.

Cafitesse koffiemachines


Dankzij de unieke zetmethode van Cafitesse hebt u nooit afval, filters of koffieresidu. Tegelijkertijd garandeert dit zetprocédé u wel een uiterst hoge kwaliteit aan koffie.

Capsule koffiemachines


Met de L'OR LUCENTE PRO kiest u voor een koffieoplossing ontworpen voor hen die smaak, variatie en mensen belangrijk vinden. De L'OR Capsules zijn ontworpen om de aroma's beter te waarboren, waardoor elk kopje koffie is voorzien van een intense smaak.

Advies op maat

 

Onze koffie-experts helpen u graag op weg. Want wij weten dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. 

L'OR PROMESSO


Verleid uzelf tot puur koffieplezier met de L'OR PROMESSO. Met deze koffiemachine haalt u premiumkwaliteit espressokoffie in huis. L'OR Professional zorgt ervoor dat u de perfecte host ben in elke situatie op elke locatie.

5 dagen gratis koffie

Probeer l'OR Promesso gratis

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?

Met een instant koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts zet u snel een kop koffie van hoge kwaliteit. Bij dit type koffiemachine houdt u de prijs per kop zo laag mogelijk, zonder op kwaliteit te besparen. Bent u op zoek naar koffie, gezet van verse espressobonen? Een koffiemachine met espressobonen is dan de ideale keuze voor u. Bekijk onze verschillende zetsystemen en ontdek welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past.

 

Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Welke koffiemachine u ook kiest, met een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts bent u verzekerd van duurzaamheid. Het is van uw situatie afhankelijk voor welke koffiemachine u kiest. Hoeveel medewerkers werken er in uw bedrijf? En hoeveel verschillende soorten koffie wilt u schenken? Informeer uzelf door uw eigen situatie te schetsen, of laat u adviseren door een van onze experts!

 

Wilt u een koffiemachine kopen of huren?

Bij Jacobs Douwe Egberts heeft u de keuze om een koffiemachine te kopen of om te huren. Het voordeel van het huren van een koffiemachine is dat u niet direct een grote aankoop hoeft te doen, en dat u altijd beschikt over de beste service. Bent u benieuwd naar de opties van het huren van een koffiemachine? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Hoe moet ik een professionele koffiemachine onderhouden?

Indien u een koffiemachine huurt, is het onderhoud gedurende het hele contract geborgd. Bij de aankoop van een koffiemachine kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u vragen over het onderhouden van uw koffiemachine? Wij helpen u graag.