Koffiemachines voor bedrijven

De juiste koffiemachine voor uw organisatie vinden kan complex zijn. Wij helpen u de oplossing te vinden die voldoet aan uw verwachtingen. Krijg vrijblijvend advies op maat voor de perfecte koffiemachine voor uw organisatie.

Koffie op het werk

Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor de koffieautomaat in uw bedrijf. De keuze voor een professionele koffiemachine is afhankelijk van het soort bedrijf, de plek waar de machine komt te staan, het aantal mensen dat zij dagelijks van koffie moet kunnen voorzien en de koffievarianten die u verwacht. Wordt de machine overbenut, dan ontstaan er wachtrijen en verslijt het toestel sneller. Bij onderbenutting betaalt u onnodige kosten.

Tips voor het kiezen

Een koffiemachine huren of kopen?

Een logische vraag bij het uitzoeken van het juiste koffieapparaat. Er zijn verschillende punten om in overweging te nemen. Wilt u de machine bijvoorbeeld voor korte of lange termijn gebruiken? Wij helpen u bij de juiste keuze. Lees hier alles over het huren van een professionele koffiemachine.

Meer over huren

Een professionele koffiemachine voor elke situatie

blobid1.png

imageiirfo.png Espresso koffiemachines

Met een espressomachine kiest u heel bewust voor kwaliteitskoffie. Uw bonen worden vers gemalen en dankzij het ingenieuze zetsysteem getransformeerd tot een bijzonder kopje verwennerij.

imageuotj6.png

imagev7qwl.png Instant koffiemachines

Met een instantkoffiemachine kiest u heel bewust voor een constante en efficiënte koffievoorziening. Kies voor bedrijfszekere toestellen waarop u kunt rekenen voor elke koffiebehoefte.

imagep6hkc.png

imagex59on.png Cafitesse koffiemachines

Dankzij de unieke zetmethode van Cafitesse hebt u nooit afval, filters of koffieresidu. Tegelijkertijd garandeert dit zetprocédé u wel een uiterst hoge kwaliteit aan koffie.

imagexowk.png

image295ff.png L'OR Promesso

Verleid uzelf tot puur koffieplezier met de L'OR Promesso. Met deze koffiemachine haalt u premiumkwaliteit espressokoffie in huis. L'OR Professional zorgt ervoor dat u de perfecte host ben in elke situatie op elke locatie.

imagemjm2p.png

imagenhvv9.png L'OR Suprême

Met de L'OR Suprême kiest u voor een koffieoplossing ontworpen voor hen die smaak en variatie belangrijk vinden. De L'OR Discs zijn ontworpen om aroma's beter te bewaren, waardoor elk kopje koffie is voorzien van een intense smaak.

blobid0.png

Advies op maat


Heeft u liever hulp bij uw zoektocht? Onze koffie-experts helpen u graag op weg. Want wij weten dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. 

Waarom vertrouwen op Jacobs Douwe Egberts Professional?

✔ Met onze sterke koffiemerken bent u altijd zeker dat collega's de koffie op kantoor waarderen

✔ Dankzij onze koffieconcepten op maat maakt u nooit de verkeerde beslissing voor uw bedrijf

✔ Via onze sterke technische ondersteuning zorgen we ervoor dat u nooit zonder koffie op de werkvloer valt

Ontdek onze beloftes

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Een professionele koffiemachine is aantrekkelijk wanneer hier dagelijks meer dan vijf medewerkers of gasten gebruik van maken. U kunt onze koffiemachines aansluiten op een vaste wateraansluiting en zijn uit te breiden voor bijvoorbeeld het malen van een grotere hoeveelheid koffiebonen.

 

Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Welke machine u ook kiest, met een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts bent u verzekerd van duurzaamheid. Het is van uw situatie afhankelijk voor welke machine u kiest. Hoeveel medewerkers werken er in uw bedrijf? En hoeveel verschillende soorten koffie wilt u schenken? Informeer uzelf door uw eigen situatie te schetsen, of laat u adviseren door een van onze experts!

 

Wat kost een professionele koffiemachine?

De prijs van een professionele koffiemachine hangt af van verschillende factoren. Gaat u bijvoorbeeld voor een espressomachine of wilt u meerdere koffievariaties aanbieden? De keuze voor de juiste machine hangt af van meerdere factoren. Vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw situatie en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

Is het mogelijk om een professionele koffiemachine te huren?

Het is ook mogelijk om een professionele koffiemachine te huren. Het huurcontract heeft gewoonlijk een doorlooptijd van vijf jaar. Ook is het mogelijk om een kortere of langere doorlooptijd af te sluiten. Lees alles over een professionele koffiemachine huren.

 

Hoe moet ik een professionele koffiemachine onderhouden?

Indien u een koffiemachine huurt, is het onderhoud gedurende het hele contract geborgd. Bij de aankoop van een koffiemachine kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u vragen over het onderhouden van uw koffiemachine? Wij helpen u graag.

 

Welke koffiebonen passen bij mijn machine?

Douwe Egberts maakt al 265 jaar heerlijke, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor elke professionele koffiemachine hebben we verschillende bonen in het assortiment. Bekijk alle soorten koffie  en zie welke varianten bij uw machine passen. Wilt u liever persoonlijk advies over de juiste koffiebonen voor uw machine? Laat u dan opbellen door een van onze medewerkers.

 

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen over koffiemachines