• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Bezoekers ontvangen op kantoor
Koffie als imagometer

Ontvangt u soms klanten bij u op kantoor?
Dan hebt u allerlei kansen om een goede indruk te maken. Uw bedrijfspand, het interieur en … de koffie die u aanbiedt. Want daarmee brengt u uw bedrijfsimago op smaak.

Ontvangst als pauwenstaart

Voor potentiële klanten is uw ontvangst eigenlijk uw pauwenstaart. U verleidt hen ermee. Want op basis van uw onthaal schatten bezoekers in hoe aantrekkelijk u bent als partner.

Serveert u lekkere koffie? Dan geeft dat glans aan uw merkimago. Want u maakt meteen duidelijk dat u uw klanten in de watten legt.

Bezoekers ontvangen met al hun zintuigen

Waarom koffie het zo goed doet in zakelijke gesprekken? Omdat u een extra zintuig aanspreekt. Ontvangt u bezoekers in een knap kantoor met een zelfzekere stem en een kop koffie? Dan scoort u bij 3 zintuigen in één klap: oog, oor en smaakpapil.

De liefde van een klant gaat dus ook een beetje door de maag. Speel daar handig op in. Met koffie van een kwaliteitsvol merk scoort u altijd. En biedt u iets speciaals aan, bijvoorbeeld de favoriete koffie van uw klant? Dan begint u met twee streepjes voorsprong op uw concurrenten.

Gespreksopener als extraatje

(Her)kent u bovendien de extra troef van koffie? Het is een uitstekende gespreksopener waarmee u meteen een persoonlijke connectie met uw bezoeker maakt. Want de eerste vragen en antwoorden liggen vast in een vertrouwd scenario:

 

        “Een kop koffie?“

                “Ja, graag!”


        “Met melk en suiker”?

                “Gewoon zwart, alstublieft.” […]


                “Hmm, dat smaakt!”

        “Ja, he? Begint uw dag ook pas bij uw eerste kopje koffie?”

Zo slaat u twee vliegen in één klap: topkoffie versterkt uw merkimago én uw persoonlijke connectie met een klant.