Koffiemachine voor de horeca

Wilt u advies over de koffie- en theevoorzieningen
van Jacobs Douwe Egberts Professional?

ADVIES AANVRAGEN

Als horecaondernemer weet u wat het belang is van het serveren van goede koffie aan uw gasten. Dit zorgt voor blije terugkerende bezoekers. Met een volautomatische horeca koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts Professional verwent u uw gasten met kwaliteitskoffie. Bent u benieuwd welke horeca koffiemachine het beste bij uw situatie past? Wij adviseren u hier graag over!


Ga direct naar:

Advies op maat | EspressomachinesAlle koffiemachines | Koffie

check.png Wereldwijde erkenning vanwege consistente en betrouwbare prestaties
check.png Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende horecaondernemer
check.png 24/7 professionele service, ook op de uren voor de horecaondernemer
check.png Weinig onderhoud en eenvoudig in gebruik

De 2 populairste horeca koffiemachines

Altijd een oplossing die bij uw onderneming past

Schaerer Coffee Art Touch

Espressokoffie

8 (koffie)variaties

30 sec/kopje

Espressomachine met veel koffie- en melkvariaties

Schaerer EasyMilc

Espressokoffie

8 (koffie)variaties

24 sec/kop

Onderhoudsvriendelijk

Koffieoplossingen voor de horeca

Als horecaondernemer werkt u vaak lange dagen. Om ook op de drukste momenten optimaal te presteren, ontwerpt Douwe Egberts specifieke koffiemachines voor horeca. Zo kunt u met een druk op de knop altijd rekenen op een kop kwaliteitskoffie. Alle horeca koffiemachines zijn eenvoudig en snel te onderhouden.

Welke horeca koffiemachine past bij mijn onderneming?

Met het brede aanbod aan professionele koffiemachines kan het lastig zijn om te bepalen welke machine geschikt is voor uw restaurant of hotel. Neem contact op met één van onze experts en laat u adviseren.

Hoe kunt u een koffiemachine in de horeca het beste onderhouden?

Het onderhoud aan uw machine is afhankelijk van het gebruik. Indien u een koffiemachine koopt, kunt u hiervoor een servicecontract afsluiten. Bij het huren van een koffiemachine bent u automatisch verzekerd van technische ondersteuning zolang het huurcontract loopt. U leest hier alles over op onze koffiemachines pagina.

Wat kost een koffiemachine voor de horeca?

De prijs van een koffiemachine voor de horeca hangt erg af van uw eigen situatie. Lees hier meer over op onze overzichtspagina van professionele koffiemachines.

Koffierecepten


Goede koffie zorgt voor terugkerende bezoekers. Met behulp van één van onze heerlijke koffierecepten kunt u hen ook nog eens een unieke koffiebeleving meegeven

 

Douwe Egberts Let’s Go Nuts

Verras uw gasten met een heerlijke variatie op de latte machiato; met vanillesuiker en amandelextract. Lees alle instructies voor deze latte macchiato.

 

Douwe Egberts Gember Twist

Met de Douwe Egberts Gember Twist geeft u een frisse draai aan een stevige kop espresso. Benieuwd hoe u dit aan uw gasten kunt serveren? Bekijk het recept voor een espresso met gember.

 

Douwe Egberts Dark Kiss

Heerlijk voor bij het dessert: een kop Douwe Egberts Dark Kiss. Deze espresso met chocoladesaus (gezet van onze Extra Dark Roast bonen) is een traktatie op zich. Bekijk hier het recept.

 

Wilt u meer inspiratie voor een unieke koffiebeleving? Bekijk dan alle Jacobs Douwe Egberts koffierecepten.

Vraag vrijblijvend advies aan

Wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op

Aanhef *