De beste koffie

Koffie brengt mensen op het werk samen, ook in uw bedrijf.
Ontdek onze soorten en ervaar wat lekkere koffie doet bij u op het werk.
Benieuwd naar ons complete assortiment?

Voor ieder type machine hebben wij de juiste koffie

Koffiebonen, capsules, gemalen koffie, instant koffie of Cafitesse.

Naast dat onze koffie erg lekker is vinden wij het ook belangrijk dat de koffie  op een verantwoorde manier wordt verbouwd. Veel van onze koffie is afkomstig van koffieboeren die UTZ of Fairtrade gecertificeerd zijn.

Ontdek snel welk type koffie het best past bij uw noden.

 

Espresso koffie

De perfecte espresso

Onze espresso koffie ruikt heerlijk vers en heeft een perfect gebalanceerd smaak. Binnen onze soorten espressobonen kunt u kiezen uit merken als Piazza d'Oro en Douwe Egberts.

Cafitesse koffie

Café 100% naturel

Maak kennis met Cafitesse, ons vloeibare koffie-extract. Koffie zetten met Cafitesse is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook verrassend veelzijdig.

 

L'OR Promesso koffie

Superieure kwaliteit

Met L'OR Promesso bent u in staat uw persoonlijke smaakvoorkeuren volledig af te stemmen. Iets sterker, wat minder melk: het kan allemaal. Het begint allemaal met de L'OR Promesso Classique Blend.

Instant koffie

Efficiente koffie van constante kwaliteit

Om onze instant koffie te maken, gebruiken we de vriesdroog en spraydroog methode. Hiermee verandert de koffie in fijne kristallen. Het resultaat? Een intense smaak, klaar in enkele seconden.

Filterkoffie

Praktisch in gebruik

De zetmethode van gemalen koffie is terug van weggeweest. Warm water wordt gegoten over gemalen koffiebonen, waardoor de heerlijke aroma's langzaam vrijkomen. 

L'OR Capsules

Een smaak voor iedereen

Ervaar de smaak van versgezette koffie met groot gemak. De koffiecapsules van L'OR Espresso passen in elke Nespressomachine. Deze single-serve capsules bieden uw kantoor ultiem luxe koffie.
Meer informatie?

Ontdek onze koffieoplossingen voor professionals

Wij helpen u de juiste koffieoplossing te vinden voor uw

Meer weten over onze duurzame inzet?

Lees meer