De beste koffie

Koffie brengt mensen op het werk samen, ook in uw bedrijf.
Ontdek onze soorten en ervaar wat lekkere koffie doet bij u op het werk.
Benieuwd naar ons complete assortiment?

Laat u opbellen

Koffie voor ieders smaak

Espresso koffie

De perfecte espresso ruikt heerlijk vers en heeft een perfect gebalanceerd smaak. Binnen onze soorten espressobonen kunt u kiezen uit merken als Piazza d'Oro en Douwe Egberts.

Cafitesse koffie

Maak kennis met Cafitesse, ons vloeibare koffie-extract. Koffie zetten met Cafitesse is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook verrassend veelzijdig.

L'OR Promesso koffie

Met L'OR Promesso bent u in staat uw persoonlijke smaakvoorkeuren volledig af te stemmen. Iets sterker, wat minder melk: het kan allemaal. Het begint allemaal met de L'OR Promesso Classique Blend.

Instant koffie

Om onze instant koffie te maken, gebruiken we de vriesdroog en spraydroog methode. Hiermee verandert de koffie in fijne kristallen. Het resultaat? Een intense smaak, klaar in enkele seconden.

Filterkoffie

De zetmethode van gemalen koffie is terug van weggeweest. Warm water wordt gegoten over gemalen koffiebonen, waardoor de heerlijke aroma's langzaam vrijkomen. 

Senseo koffie

Onze koffiepads zijn geschikt voor een Senseo koffiezetapparaat. Deze Senseo koffiepads van Douwe Egberts zijn ideaal voor in uw koffiecorner of op het aanrecht in uw bedrijfskeuken.

L'OR Capsules

Ervaar de smaak van versgezette koffie met groot gemak. De koffiecapsules van L'OR Espresso passen in elke Nespressomachine. Deze single-serve capsules bieden uw kantoor ultiem luxe koffie. Meer informatie?

Koffie voor uw bar,
restaurant of café

Voor goede koffie komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil. Op zoek naar een koffiemerk dat goed bij uw horecaonderneming past? Wij adviseren u graag.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Duurzaam produceren begint bij de bron

We steunen internationale en lokale intiatieven die zich net als wij inzetten voor een duurzame koffieteelt.

We kopen enkel gecertificeerde koffie en thee in, die aan de internationale standaarden voldoen van duurzaamheidslabels als UTZ en Fair Trade.

We hebben rechtstreekse afspraken met onze leveranciers om lokale arbeidsomstandigheden te verbeteren en de natuurlijke hulpbronnen op de teeltplekken te beschermen.

> Ontdek alles over onze partners en aanpak

Onze verantwoordelijkheid als bedrijf

Onze ecologische voetafdruk verkleinen, dat doen we op 3 manieren:

Energie: Tegen 2020 willen we het totale energieverbruik van onze productie met 10% verminderen.

Afval: In 2020 zal er op geen enkele productiesite nog een vuilnisbelt te vinden zijn.

Logistiek en transport: We zijn continu op zoek naar slimme oplossingen om onze CO2-uitstoot te beperken.

> Lees meer over onze werking en doelstellingen

Iedereen verdient zijn kopje koffie of thee

Koffie en thee brengen mensen samen. Wij vinden dat iedereen een koffie- of theemoment verdient waar je gelukkig van wordt, en daarbij is een kleine ecologische voetafdruk van groot belang. Zodat u ongestoord en met een goed geweten kan genieten van uw dagelijkse kopje.

> Kom te weten wat dat voor u betekent