De beste koffie

Koffie brengt mensen op het werk samen, ook in uw bedrijf.
Ontdek onze soorten en ervaar wat lekkere koffie doet bij u op het werk.
Benieuwd naar ons complete assortiment?

Laat u opbellen

Koffie voor ieders smaak

Espresso koffie

De perfecte espresso ruikt heerlijk vers en heeft een perfect gebalanceerd smaak. Binnen onze soorten espressobonen kunt u kiezen uit merken als Piazza d'Oro en Douwe Egberts.

Cafitesse koffie

Maak kennis met Cafitesse, ons vloeibare koffie-extract. Koffie zetten met Cafitesse is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook verrassend veelzijdig.

L'OR Promesso koffie

Met L'OR Promesso bent u in staat uw persoonlijke smaakvoorkeuren volledig af te stemmen. Iets sterker, wat minder melk: het kan allemaal. Het begint allemaal met de L'OR Promesso Classique Blend.

Instant koffie

Om onze instant koffie te maken, gebruiken we de vriesdroog en spraydroog methode. Hiermee verandert de koffie in fijne kristallen. Het resultaat? Een intense smaak, klaar in enkele seconden.

Filterkoffie

De zetmethode van gemalen koffie is terug van weggeweest. Warm water wordt gegoten over gemalen koffiebonen, waardoor de heerlijke aroma's langzaam vrijkomen. 

Senseo koffie

Onze koffiepads zijn geschikt voor een Senseo koffiezetapparaat. Deze Senseo koffiepads van Douwe Egberts zijn ideaal voor in uw koffiecorner of op het aanrecht in uw bedrijfskeuken.

L'OR Capsules

Ervaar de smaak van versgezette koffie met groot gemak. De koffiecapsules van L'OR Espresso passen in elke Nespressomachine. Deze single-serve capsules bieden uw kantoor ultiem luxe koffie. Meer informatie?

Koffie voor uw bar,
restaurant of café

Voor goede koffie komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil. Op zoek naar een koffiemerk dat goed bij uw horecaonderneming past? Wij adviseren u graag.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Koffie van
Douwe Egberts

Douwe Egberts maakt heerlijke, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Dit doen wij al 265 jaar. Met onze ruime ervaring voorzien we bedrijven in het klein-, midden- en grootbedrijf met veel passie van onze services. Meer weten over Jacobs Douwe Egberts?