• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Koffie voor bedrijven en horeca

Koffie brengt mensen op het werk samen, ook in uw bedrijf. Ontdek onze soorten en ervaar wat lekkere koffie doet bij u op het werk. Benieuwd naar ons complete assortiment?

Voor ieder type machine hebben wij de juiste koffie

Koffiebonen, capsules, gemalen koffie, instant koffie of Cafitesse.

Naast dat onze koffie erg lekker is vinden wij het ook belangrijk dat de koffie  op een verantwoorde manier wordt verbouwd. Veel van onze koffie is afkomstig van koffieboeren die UTZ of Fairtrade gecertificeerd zijn.

Ontdek snel welk type koffie het best past bij uw noden.

 

Espresso koffie

De perfecte espresso

Onze espresso koffie ruikt heerlijk vers en heeft een perfect gebalanceerd smaak. Binnen onze soorten espressobonen kunt u kiezen uit merken als Piazza d'Oro en Douwe Egberts.

Cafitesse koffie

Café 100% naturel

Maak kennis met Cafitesse, ons vloeibare koffie-extract. Koffie zetten met Cafitesse is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook verrassend veelzijdig.

L'OR Promesso koffie

Superieure kwaliteit

Met L'OR Promesso bent u in staat uw persoonlijke smaakvoorkeuren volledig af te stemmen. Iets sterker, wat minder melk: het kan allemaal. Het begint allemaal met de L'OR Promesso Classique Blend.

Instant koffie

Efficiente koffie van constante kwaliteit

Om onze instant koffie te maken, gebruiken we de vriesdroog en spraydroog methode. Hiermee verandert de koffie in fijne kristallen. Het resultaat? Een intense smaak, klaar in enkele seconden.

Filterkoffie

Praktisch in gebruik

De zetmethode van gemalen koffie is terug van weggeweest. Warm water wordt gegoten over gemalen koffiebonen, waardoor de heerlijke aroma's langzaam vrijkomen. 

Koffiecups

Een smaak voor iedereen

Een smaak voor iedereen
Ervaar de smaak van versgezette koffie met groot gemak. De koffiecapsules van L'OR Espresso en Douwe Egberts capsules bieden uw kantoor ultiem luxe koffie.

Koffiepads

Efficiente koffie van constante kwaliteit

De Senseo en Douwe Egberts koffiepads zijn geschikt voor een Senseo koffiezetapparaat. De Senseo regular is geschikt voor het zetten van een overheerlijke espresso of een zwarte koffie. 

L'OR discs

We zijn blends voor plezier

Het leven is rijker wanneer onze zintuigen worden ondergedompeld in een levendige wereld van smaken en aroma's.


Waarom koffie aanbieden in uw bedrijf of horecazaak?

Wat is er nu fijner dan de dag beginnen met verse koffie? Koffie verbindt ons. We leren elkaar kennen bij het koffiezetapparaat, het helpt ons tijdens vergaderingen maar bovenal leidt koffie tot een goed gesprek. Maar welk type koffie past nu bij mijn bedrijf? En waar dien je rekening bij te houden bij de aanschaf van de ideale soort koffie?

Waar moet je rekening mee houden?

Welke koffie het beste bij jouw werksituatie past, hangt af van meerdere factoren. De juiste keuze hangt bijvoorbeeld af van het soort bedrijf, het aantal koffiedrinkers en de eisen voor koffievariaties. Wil jij je collega’s of klanten bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of latte macchiato voor kunnen zetten dan verandert dat de opties. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar u op kunt letten bij de keuze voor het soort koffie dat aansluit bij uw noden.

JDEPeets-doppio-icon-briefcase-business.png

Type bedrijf 

Om te beginnen is het belangrijk dat de soort koffie aansluit bij uw type bedrijf of etablissement. Koffiepads zijn wellicht minder geschikt in een luxe horecazaak, waar versgemalen bonenkoffie beter tot haar recht komt.

JDEPeets-doppio-icon-cups-coffee-talk.png

Aantal koffiedrinkers

"Hoeveel koffieliefhebbers zijn er dagelijks op de werkvloer?" Is een volgende vraag die u uzelf kunt stellen. Voor een bedrijf waar veel koffie wordt gedronken en er in korte tijd veel kopjes gezet moeten worden (zoals een ziekenhuis of fabriek), raden wij Cafitesse aan. Hierbij komt het gebruiksgemak van de verschillende soorten koffie goed naar voren.

JDEPeets-doppio-icon-bean.pngJDEPeets-doppio-icon-coffee-filter.pngJDEPeets-doppio-icon-nespresso-aluminum-cup.png

Koffievariaties

Koffie komt in veel verschillende soorten en smaken. Iedere koffiesoort heeft haar eigen smaaksensatie en beleving. De wens om naast zwarte koffie ook cappuccino's of latte macchiato's te kunnen serveren kan bepalend zijn voor het soort koffie dat bij uw zaak past. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u op een rij gezet.

 

imagezgcrq.png

Tip van koffie expert Michel;
"Wist u bijvoorbeeld dat u voor koffie met melkvariaties best sterke espressobonen neemt?"

 

 

JDEPeets-doppio-icon-coffee-machine-single-serve.png

Soort machine

Niet geheel onbelangrijk is de aanwezigheid van het soort koffiemachine binnen uw kantoor of horecazaak. Wilt u graag een hele kan koffie zetten? Dan gebruikt u best filterkoffie. Het kan echter ook zijn dat u liever ieder kopje apart zet waarbij u het koffieresidu gemakkelijk weggooit. Bij deze keuze kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld pads of capsules.

JDEPeets-doppio-icon-search.png

De situatie

Naast de eerder genoemde factoren kan de keuze voor een koffiesoort ook nog eens situatieafhankelijk zijn. Zo wordt er afhankelijk van de locatie en situatie vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten koffie en machines. Zo serveert een ziekenhuis vaak filterkoffie voor haar patiënten gezien de grote hoeveelheden koffie die zich makkelijk laten zetten met filterkoffie. Kijken we naar kantoorsituaties dan is een bonenmachine een graag geziene gast. Of wat dacht u van die ene vergaderzaal waar uw belangrijke klanten plaatsnemen? Daar is een capsule-machine met meer flair op zijn plaats.

 

JDEPeets-doppio-icon-cup-tea.pngJDEPeets-doppio-icon-packaging-senseo.png

De accessoires

Om de koffie ervaring compleet te maken, kunnen de accessoires en extra’s natuurlijk niet ontbreken. U wilt mensen de keuze geven om melk of suiker aan de koffie toe te voegen. Ook dient u zich af te vragen hoe u de koffie wenst te serveren? Is het serveren in paper cups gewenst of kiest u liever voor de klassieke koffiekop? In het gamma van Jacobs Douwe Egberts vindt u alle benodigdheden om uw personeel, patiënten, klanten en gasten te voorzien van de ultieme koffie ervaring.

 

De perfecte koffie voor uw bedrijf

Het maken van de juiste keuze als het gaat om koffie kan lastig zijn, maar of het nu gaat om een hotel, kantoor, horecagelegenheid of een andere sector: voor ieder type bedrijf bestaat een ideale koffie oplossing. Benieuwd naar de ideale koffie oplossing voor uw zaak?

Meer weten over onze duurzame inzet?

Lees meer