• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Volautomatische koffiemachine voor uw bedrijf

Een goede kop koffie doet u en uw werknemers goed. Toch wil niet iedereen te veel tijd besteden aan het maken van de lekkerste koppen koffie. In dat geval kan een volautomatische koffiemachine uitkomst bieden: met gemak een lekkere, verse kop koffie zetten. Lees alles over dit type koffiemachine, of vraag vrijblijvend informatie aan.

Advies op maat

Dit zijn de meest populaire volautomatische koffiemachines

Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u een uitgebreid assortiment aan volautomatische professionele koffiemachines. Dit zijn de drie meest gekozen volautomatische koffiemachines binnen ons assortiment:

Schaerer Coffee Club

Met deze koffiemachines maakt u met gemak de beste koffie. De volautomatische koffiemachine is geschikt voor een bedrijf met 20 to 25 werknemers, zet in maximaal 42 seconden een kop koffie en biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen negen verschillende koffiesoorten.

Omni Espresso

De Espresso Omni is een geschikte keuze voor een bedrijf met 40 tot 70 werknemers. Met twaalf soorten maakt deze volautomatische koffiemachine voor ieder wat wils. Ook is het een efficiënt apparaat, die 34 seconden doet over het zetten van een kopje koffie.

Necta Koro - Espresso koffiemachine

Espresso Koro

De Koro volautomatische koffiemachine is voor iedereen die het liefst geen omkijken heeft aan de machine: deze koffiemachine is namelijk zeer gemakkelijk in gebruik én onderhoud. Perfect voor kleine bedrijven met 10 tot 15 medewerkers.

Wat is een volautomatische koffiemachine?

Bij een volautomatische koffiemachine staat één thema centraal: gemak. Met veel volautomatische koffiemachines maakt u namelijk in een handomdraai iedere gewenste koffiesoort. Er is een onderscheid tussen een volautomatische koffiemachine en een halfautomatische koffiemachine (ook wel een pistonmachine genoemd). Het verschil is dat een volautomatische koffiemachine de bonen in de machine maalt, terwijl bij een pistonmachine een koffiemolen nodig is om de bonen te malen. Een pistonmachine vraagt dus om meer handelingen om een kop koffie te zetten, terwijl een volautomatische koffiemachine in de meeste gevallen binnen een minuut een kop koffie voor u klaarmaakt.

Welke soorten volautomatische koffiemachines biedt JDEP aan?

De ene volautomatische koffiemachine is de andere niet. Wij maken een onderscheid in een volautomatische espressomachine en een volautomatische cafitesse machine. Lees hieronder de verschillen.

Volautomatische espressomachine

In een volautomatische espressomachine worden eerst de verse bonen gemalen, waarna de koffie pas wordt gezet. Superverse koffie dus. Daarnaast kunt u vrijwel iedere gewenste koffiesoort maken met verschillende melkvariaties.

Volautomatische cafitesse machine 

Een volautomatische cafitesse machine is ideaal voor iedereen die graag snel een kop koffie zet. Deze volautomatische koffiemachine zet namelijk de koffie met voorgemalen bonen. Dit scheelt een hoop tijd.

Wat zijn de voordelen van een
volautomatische koffiemachine?

Met een volautomatische koffiemachine zet u met één druk op de knop een heerlijke kop koffie en maakt u gebruik van de vele opties voor koffievariaties. Met een ingebouwd waterreservoir schenkt u gemakkelijk meerdere koppen koffie na elkaar. Ideaal voor grote groepen of spitsuur bij het koffieautomaat. Hoewel u in principe niets anders hoeft te doen dan op een knop te drukken, hebben veel volautomatische koffiemachines ook meerdere mogelijkheden voor de temperatuur en sterkte van de koffie. Zo heeft u toch nog de touwtjes in handen.

Daarnaast vereist een volautomatische koffiemachine vaak weinig onderhoud. U hoeft enkel het waterreservoir te vullen en de koffie toe te voegen. Veel volautomatische koffiemachines hebben een ingebouwd reinigingssysteem, waarmee u in een handomdraai een schone machine hebt.

Waar kunt u op letten bij het aanschaffen van een volautomatische koffiemachine?

Welke volautomatische koffiemachine geschikt is voor uw bedrijf, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld na over de volgende zaken:

  • Hoeveel werknemers heeft uw bedrijf?
  • Hoeveel koppen koffie wilt u per dag kunnen zetten?
  • Hoeveel verschillende koffievariaties wilt u kunnen maken?
  • Hoeveel tijd wilt u besteden aan onderhoud?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf in een vrijblijvend adviesgesprek. Of ontdek hier meer over waar u rekening mee kunt houden:

Lees alle factoren

Een professionele volautomatische koffiemachine voor elke situatie

Iedere situatie vraagt een andere oplossing. Wij geven u graag meer informatie over de situatie die op u van toepassing is.

Volautomatische koffiemachines voor bedrijven

Wilt u uw medewerkers voorzien van lekkere koffie? Een volautomatische koffiemachine is dan zeer geschikt. Met deze koffiemachines kiezen uw werknemers namelijk zelf wat voor koffie ze graag willen zetten, zonder te veel handelingen uit te hoeven voeren. Een cappuccino, latte macchiato of espresso: het is allemaal mogelijk voor uw bedrijf.

Volautomatische koffiemachines in de horeca 

Het gemak van een volautomatische koffiemachine kan u veel tijd besparen in de horeca. Met een extra groot waterreservoir kunt u genoeg koffievariaties schenken om al uw klanten snel te bedienen. Met slechts één druk op de knop zet u de lekkerste cappuccino, latte macchiato of americano op tafel. Daarmee zijn volautomatische koffiemachines ook bijzonder goed geschikt voor in de horeca.

Volautomatische koffiemachine huren

Is de aanschaf van een koffiemachine voor u niet de juiste oplossing? Dan is het ook mogelijk om een volautomatische koffiemachine te huren. Dit scheelt u weer een grote investering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u graag meer informatie in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag advies aan voor uw situatie

De perfecte professionele koffiebeleving 

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe volautomatische koffiemachine. Daarom geven we u graag tips over hoe u uw volautomatische koffiemachine kunt onderhouden.

Tot het reguliere onderhoud behoren zaken als het bijvullen van het water, het legen van het lekbakje en het ontkalken van uw apparaat. Een zelfreinigende volautomatische koffiemachine geeft zelf aan wanneer het tijd is voor een reiniging. Wilt u meer weten over het onderhouden van uw (volautomatische) koffiemachine? Neem dan contact met ons op.

Naast het bovengenoemde onderhoud is het aan te raden om uw machine periodiek een servicebeurt te geven. Neem contact op met één van onze medewerkers om u hier zelf over te informeren. Bent u van plan om een volautomatische koffiemachine te huren? Dan bent u tijdens de gehele contractduur gegarandeerd van technische ondersteuning.

Neem contact op

Welke koffiesoorten kunt u maken met een volautomatische koffiemachine?

Met een volautomatische espresso machine heeft u volledige vrijheid bij de keuze van uw favoriete koffie. Denk bijvoorbeeld aan een sterke espresso, een romige cappuccino of een heerlijke kop zwarte koffie. Bekijk bij uw gewenste volautomatische koffiemachine goed naar de mogelijkheden. Enkele volautomatische cafitesse automaten bieden alleen de mogelijkheid om zwarte koffie en cafeïnevrije koffie te zetten.

 

Professioneel advies voor de juiste keuze 

Het kiezen van de juiste professionele koffiemachine kan best lastig zijn. U dient namelijk rekening te houden met verschillende factoren. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts voor advies op maat.

Advies op maat