Koffiemachine op kantoor

Laat ons u helpen bij het kiezen van
de juiste koffiemachine voor uw kantoor

De keuze voor een koffiemachine op kantoor kan lastig zijn. Want u wilt natuurlijk de beste koffie op uw werkvloer schenken waarbij de machine aansluit op uw wensen voor zowel koffievariaties als gebruiksgemak. Er zijn gelukkig enkele zaken waar u op kunt letten om tot de beste keuze voor uw kantoor te komen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar u op kunt letten bij de keuze voor een koffiemachine op kantoor die aansluit bij uw wensen.1. Het type koffiemachine op kantoor

 

Allereerst is het van belang dat u nadenkt over het type koffiemachine voor kantoor dat u wilt aanschaffen. Wilt u een koffiemachine die u een enkele keer gebruikt voor alleen koffie of espresso? Of wilt u op kantoor juist een koffiemachine die u vaak gebruikt waarbij cappuccino's of latte macchiato's geen enkel probleem zijn? Afhankelijk van deze keuze kiest u bijvoorbeeld voor een single serve espressomachine of juist voor een grootverbruik cafitesse koffiemachine. Het is namelijk van belang dat de koffievariaties die u aanbiedt aansluiten bij de wensen van uw werknemers, gasten én van uzelf.2. Soort koffie op het werk: pads, cups, filterkoffie, of toch liever iets anders?

 

Heeft u een koffiemachine voor kantoor op het oog? Let dan op het gebruiksgemak van de koffie zelf. Wilt u graag een hele pot koffie zetten? Dan gebruikt u filterkoffie. Het kan echter ook zijn dat u liever ieder kopje apart zet waarbij u het koffieresidu gemakkelijk weggooit. Bij deze keuze kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld pads of cups. Er zijn veel verschillende koffie bereidingswijzen  Let erop dat iedere vorm van koffie zetten ook een eigen smaakbelevenis heeft. Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen u graag verder!

Extra tip? Download onze strafste gids voor koffie op het werk en krijg een volledig overzicht van de belangrijkste koffiesoorten en –oplossingen.

 

3. Bestellingen en leveringen 

 

Als u besloten heeft welke soort koffie u op het werk wilt hebben, kunt u deze gemakkelijk laten leveren. Bij Jacobs Douwe Egberts hoeft u hier namelijk niet zelf over na te denken. Uw contactpersoon komt zelf op bezoek, kijkt uw voorraden na en laat direct weten hoeveel koffie u het beste kunt bijbestellen. Bovendien kunt u alle andere benodigdheden (zoals koffie, suiker en koekjes) ook bij Jacobs Douwe Egberts krijgen. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

4. Het herstel en onderhoud van de koffiemachine voor kantoor

Naast de koffiemachine, koffie en levering van de koffie is het ook belangrijk om te kijken naar het herstel en onderhoud van de koffiemachine. Deze is namelijk per koffieautomaat en leverancier verschillend.

Allereerst is het herstel van uw koffiemachine voor op kantoor erg gemakkelijk! Want deze laat u natuurlijk uitvoeren door gespecialiseerde technici. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onze technische service opbellen of het even online doorgeven.

Wilt u weinig tot geen onderhoud? Kies dan voor een volautomatische koffiemachine  zonder afval. Deze hebben vaak ook een eigen onderhoudsprogramma. Met een druk op de knop zet u het onderhoudsprogramma aan en na het zetten van uw kop koffie blijft er geen koffie residu achter!

U kunt dus zelf bepalen welke koffiemachine het beste bij u op de werkvloer past. Zowel qua variaties als gebruiksgemak. Geïnteresseerd? Kijk dan vooral even op ons spiekbriefje. Bij u keuze voor koffie op het werk moet u namelijk een beslissing maken over:

  • Het soort koffieautomaat met welke koffievariaties
  • Het soort koffie dat u op kantoor wilt schenken
  • De herstellingen en onderhoud
  • De bevoorrading

 

Wilt u meer weten over koffie op het werk? Neem dan contact op met een van onze Jacobs Douwe Egberts Professionals. Deze kunnen u het beste verder helpen met uw keuze.