• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
 • Gratis bezorging vanaf €200
 • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Een werkdag in het leven van een koffieboon

U werkt hard. En u bent niet alleen. Onzichtbaar aan uw zijde sloven ook koffiebonen zich uit in uw organisatie. Zij zijn van ‘s ochtends vroeg in de weer om u altijd en overal door de dag te helpen. We volgden een koffieboon op de 6 missies van zijn doorsnee werkdag.

 

 

8h30 : Bureau

De werkloer ontwaakt

 • MISSIE: Medewerker aan de praat krijgen
 • TOOLS: Koffievariatie

 

Vanaf het moment dat je om 8.30 uur op kantoor aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is om de dag goed te beginnen. Daarom bieden we een gevarieerd koffieassortiment, want we zijn ervan overtuigd dat hoe meer variëteiten er zijn, hoe frisser en relaxter onze werknemers zijn.

Ontdek de juiste koffiemachine voor uw kantoor

 

8h55 : Receptie

Opening van de receptie

 • MISSIE: Bezoekers een warm welkom geven
 • TOOLS: Accessoires


Om 8.55 uur is het tijd om de deuren van de receptie te openen en je gasten te verwelkomen. Wij geloven sterk in het creëren van een warme en vriendelijke sfeer vanaf het moment dat ze aankomen, en we hebben een geheim om precies dat te bereiken: ons uitgebreide assortiment accessoires voor bij de koffie.
Ontdek ons volledige assortiment accessoires.

11h15 : Meeting Room

Brainstormsessie

 • MISSIE: Energie geven en inspireren
  inspiratie
 • TOOLS: de kracht van espresso

 

Om 11h15 uur is het tijd om onze vergaderzaal binnen te gaan voor een dynamische brainstormsessie. We weten dat we energie en inspiratie nodig hebben om het beste van onszelf te geven. Daarom hebben we het perfecte hulpmiddel om deze uitdaging aan te gaan: de kracht van espresso.
Een slokje koffie en de ideeën beginnen te stromen, de discussies beginnen en de projecten krijgen vorm. Wij geloven in de magie die ontstaat als we samenkomen onder het genot van een kopje koffie, onze gedachten delen en nieuwe mogelijkheden verkennen. Lees meer over espressomachines op kantoor.

13h15 : Lunchruimte

Tijd om je honger te stillen

 • MISSIE: De lunch goed afsluiten
 • GEREEDSCHAP: een cappuccino

 

Om 13h45 uur is het tijd om je honger te stillen in de gezellige eetzaal. We weten dat een goede afsluiting van de lunch essentieel is om je energie de hele middag op peil te houden. Hiervoor hebben we een fijnproeversgeheim: de cappuccino.
Een cappuccino is een smakelijk, opwekkend dessert. Met zijn romige schuim, volle espresso en vleugje fluweelzachte melk biedt hij de perfecte combinatie van zoetheid en verkwikkende energie. Het is de ultieme troost na een maaltijd. Ontdek de beste koffiemachines voor de horeca.

15h30 : Coffee Corner

De batterijen opladen voor de middag

 • MISSIE: collega's samenbrengen
 • TOOLS: de koffiepauze

 

Om 15h30 uur is het tijd om nieuwe energie op te doen en samen te komen in de Coffee Corner. We begrijpen hoe belangrijk het is om een pauze in te lassen om nieuwe energie op te doen en informele gesprekken met je collega's aan te moedigen. En dat is waar de koffiepauze om de hoek komt kijken.
Neem een paar momenten om te ontspannen, geniet van je koffie en ga zinvolle gesprekken aan met je collega's. Tijdens deze gezellige momenten ontstaan vaak nieuwe ideeën, vruchtbare samenwerkingen en solide professionele banden. Waarom geen machine huren voor uw kantoor? Lees meer over machineverhuur voor bedrijven.

17h : Koffie om mee te nemen

Parkeren: Vertrek van verkopers

 • MISSIE: Boost medewerkers als ze
  onderweg
 • TOOLS: Meeneemkoffie

 

Om 17h00 uur is het tijd voor het verkoopteam om zich klaar te maken voor hun avondvergaderingen. We begrijpen dat deze momenten cruciaal zijn en dat het essentieel is om ze een oppepper te geven voordat ze op pad gaan. En daarvoor hebben we de ideale oplossing: meeneemkoffie.
We bieden een selectie meeneemkoffies die speciaal ontworpen zijn
speciaal ontworpen om je werknemers onderweg te vergezellen. Ontdek onze selectie automatische koffiemachines voor heerlijke koffie in een handomdraai.

Meer weten over de praktische kant van koffie op kantoor? 

Lees dan snel onze strafste gids voor koffie op het werk!

Of ontdekt u liever nu al welke koffie-oplossing het best bij uw bedrijf past?

Doe dan onze vliegensvlugge koffietest.