Volautomatische koffiemachine

Een volautomatische koffiemachine is de perfecte oplossing
voor een heerlijke kop koffie op kantoor. Het apparaat
kenmerkt zich door het gemak waarmee snel verse
koffie bereid kan worden. U leest hier alles over dit
type koffiemachine.

De meest populaire volautomatische koffiemachines

Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u een uitgebreid assortiment aan volautomatische koffiemachines. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Dit zijn de 3 populairste volautomatische koffiemachines binnen ons assortiment:

Schaerer Coffee Club

Espresso Omni

Espresso Koro

Necta Koro - Espresso koffiemachine

Wat is een volautomatische koffiemachine?

Een volautomatische koffiemachine staat bekend om het gemak van het zetten van verschillende koffievariaties. Er is een onderscheid tussen een volautomatische koffiemachine en een halfautomatische koffiemachine. De laatste wordt ook wel een pistonmachine genoemd. Het verschil tussen een volautomatische koffiemachine en een pistonmachine is dat een volautomatische machine de bonen in de machine maalt, waar bij een pistonmachine de bonen apart gemalen moeten worden.

 

Wat zijn de voordelen van een volautomatische koffiemachine?

Met een volautomatische koffiemachine kunt u met één druk op de knop genieten van een heerlijke kop koffie. Deze machines zijn erg geschikt voor op kantoor. Met een ingebouwd waterreservoir schenkt u namelijk meerdere kopjes koffie achter elkaar. Hoe groter het waterreservoir is, hoe minder vaak u deze hoeft bij te vullen.

 

Bij de meeste koffiemachines kunt u kiezen uit verschillende koffievariaties, waarbij u zelf dingen als temperatuur en sterkte van de koffie kunt bepalen.

 

Volautomatische koffiemachines in de horeca

Het gemak van een volautomatische koffiemachine kan u veel tijd besparen in de horeca. Met een extra groot waterreservoir kunt u genoeg koffievariaties schenken om al uw klanten snel te bedienen. Met slechts één druk op de knop zet u de lekkerste cappuccino, latte macchiato of americano op tafel. Daarmee zijn volautomatische koffiemachines bijzonder goed geschikt voor in de horeca. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag één van onze experts voor een advies op maat.

 

Volautomatische koffiemachines huren

Is de aanschaf van een koffiemachine voor u niet de juiste oplossing? Dan is het ook mogelijk om een volautomatische koffiemachine te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van advies op maat.

 

Volautomatische Espressomachine

Een volautomatische espressomachine is een aanwinst voor ieder bedrijf of horecazaak. De overheerlijke espresso bonen worden vers gemalen terwijl u wacht. Zo bent u altijd verzekerd van de lekkerste koffie op werk, in uw restaurant of café. Nieuwsgierig naar de ideale volautomatische espressomachine voor u? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke koffiesoorten kunt u maken met een volautomatische koffiemachine?

Met een volautomatische koffiemachine heeft u volledige vrijheid bij de keuze van uw favoriete koffie. Denk bijvoorbeeld aan een sterke espresso, een romige cappuccino of een heerlijke kop zwarte koffie. Meer weten over koffie?

 

Het onderhoud aan een volautomatische koffiemachine

Na een investering in een volautomatische koffiemachine, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Tot het reguliere onderhoud behoren dingen als het bijvullen van het water, het legen van het lekbakje en het ontkalken van uw apparaat. Een zelfreinigende volautomatische koffiemachine geeft zelf aan wanneer het weer tijd is voor een reiniging.

Naast het bovengenoemde onderhoud is het aan te raden om uw machine periodiek een servicebeurt te geven. Neem contact op met één van onze medewerkers om u hier zelf over te informeren. Bent u van plan om een volautomatische koffiemachine te huren? Dan bent u tijdens de gehele contractduur gegarandeerd van technische ondersteuning.

Professioneel advies voor de juiste keuze

Het kiezen van de juiste professionele koffiemachine kan best lastig zijn. U dient namelijk rekening te houden met verschillende factoren. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts voor advies op maat.